Haberler

Galatasaray Avrupa'yı istiyor!

Haber Tarihi: 24 Kas 2014

Galatasaray Avrupa'yı istiyor!

Ligde fırtınaya tutulan Galatasaray, gözünü son kalesi Avrupa’ya çevirdi. Anderlecht ile deplasmanda hayli önemli bir maça çıkacak olan sarı-kırmızılılar, “Ya tamam ya da devam” diyecek.

Ligde Trabzonspor’a farklı kaybeden Galatasaray yaraları devler liginde sarmak istiyor.

Cim-bom, 26 Kasım Çarşamba günü Anderlecht ile oynayacağı Şampyonlar ligi D grubu maçı için yarın Belçika’ya gidecek. 4 maç sonunda aldığı 1 puanla grupta son sırada olan Galatasaray, İstanbul’da 1-1 berabere kaldığı rakibini deplasmanda yenip Avrupa umutlarını sürdürmek istiyor.

İstanbul’daki son çalışması bugün Florya Metin Oktay tesislerinde gerçekleştiren sarı-kırmızılı takımda, Dzemaili ve Hakan Balta’nın sakatlıkları bulunuyor.

Anderlecht - Galatasaray mücadelesi birçok anlamda sarı-kırmızılılar için büyük önem arz ediyor. Camia ve taraftarın hedefindeki isim olan teknik direktör Cesare Prandelli, olası bir kayıp sonrası artık kredisini tamamen bitirecek. Alınacak 3 puan ise hem Galatasaray’ın Avrupa macerası için yeni bir ışık olacak hem de İtalyan çalıştırıcının ömrünü uzatacak.

Galatasaray’ın bıçak sırtı bir mücadele vereceği Anderlecht karşılaşmasının hakemi de belli oldu.

Başkent Brüksel'deki Constant Vanden Stock stadında TSİ 21.45'te başlayacak kritik mücadeleyi Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek. Bebek'in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yapacak.

Galatasaray, zorlu sınav için yarın Belçika’ya hareket edecek. Sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Brüksel'e gidecek sarı-kırmızılılar, Anderlecht maçı hazırlıklarını müsabakanın oynanacağı Constant Vanden Stock Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.