Haberler

Galatasaray Kasımpaşa'yı Ağırlayacak

Haber Tarihi: 30 Eki 2014

Galatasaray Kasımpaşa'yı Ağırlayacak

Ligde ve Avrupa’da sıkıntılı bir haftayı geride bırakan Galatasaray, yeni bir sayfa açmak istiyor. 8. hafta maçında yarın Türk Telekom Arena’da Kasımpaşa’yı konuk edecek sarı kırmızılılarda, 2 yıldız ismin sakatlığı can sıkıyor.

Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde üst üste aldığı farklı mağlubiyetlerle sarsılan Galatasaray, 8.haftanın açılış maçında yarın Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Aslan Yara Sarmak İstiyor!

Son oynadığı iki resmi maçında, Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund’a, ligde ise İstanbul Başakşehir'e karşı 4-0'lık skorlarla mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa karşısında kötü gidişine son vermek istiyor.

Hafta içinde Florya'da 3 günlük kamp yapan Galatasaray'da Borussia Dortmund ile oynanan maçta sakatlanan Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'dan gelen haberler teknik heyetin yüzünü güldürmüştü.

Semih Yine Korkuttu!

Semih ve Chedjou takımla çalışmalara başladı ancak bugün antrenmanda yapılan çift kale maçta ayak bileğine darbe alan Semih yeniden sakatlandı.

Bu durumda MR’ı çekilecek genç oyuncunun yarınki maçta oynaması da zora girdi.

Melo’da Yetişmiyor!

Sarı kırmızılılarda ayrıca sakatlığı süren Felipe Melo’da Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Ayrıca yeni yönetim tarafından A takıma geri çağırılan Sabri Sarıoğlu'nun da Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunda olması bekleniyor.

Galatasaray’ın yarın akşam Kasımpaşa karşısına çıkması beklenen 11’i şöyle:

Kalede Muslera, Savunmada Tarık, Chedjou, Semih, Telles, Orta Sahada Selçuk, Hamit, Dzemaili, Sağda Olcan, Solda Sneijder, İleride İse Burak Yılmaz

Galatasaray – Kasımpaşa mücadelesi yarın akşam saat 20.00’da başlayacak.

Türk Telekom Arena’da oynanacak maçta hakem Hüseyin Göçek görev yapacak.