Haberler

Galatasaray’da Flaş Görüşme!

Haber Tarihi: 11 Kas 2014

Galatasaray’da Flaş Görüşme!

Galatasaray yönetimi her ne kadar teknik direktör Cesare Prandellı ile devam edecekleri yönünde açıklamalar yapsa da gelen haberler tam tersi doğrultuda..

Galatasaray’da flaş görüşme!

Sarı kırmızılı kulübün sportif aş ceo’su Ali Dürüst’ün rumen teknik direktör Mırcea Lucescu ile temasa geçtiği iddia edildi..

Lucescu’nun türkiye’deki işlerini organize eden süreyya ertuğrul’un ali dürüst’le bir görüşme yaptığı ortaya çıktı..

“Lucescu Galatasaray’a gelmeye hazır!”

Bu görüşmede ertuğrul’un, “hocanın sezon başında bazı çekinceleri vardı. Shakhtar’ı bırakamadı ama artık şu anki durum farklı. Benimle yaptığı son görüşmede de Galatasaray’la görüşmeye hazır olduğunu söyledi” ifadeleriyle rumen hocanın Galatasaray’a gelmeye hazır olduğunu ilettiği öne sürüldü..

Süreyya Ertuğrul, Galatasaray’la yaptığı görüşmeyi doğrularken çarpıcı ifadelere de imza attı..

Galatasaray’da yarım bıraktığım işler vardı!

“sezon başında Galatasaray ile Lucescu prensipte anlaşmıştı; ama Shaktar başkanı müsaade etmediği için bu transfer gerçekleşmemişti” diyen Etruğrul, “Lucescu mayıs'ta serbest kalacak ve çalışmaya hazır. Galatasaray'ı evi gibi görüyor ve her zaman dönmek istediği bir kulüp olarak ifadev ediyor. Galatasaray'da yarım bıraktığı bir proje olduğunu düşünüyor ve bunu tamamlamak istiyor'” ifadelerini kullandı..

Galatasaray’da olağanüstü kongre!

Bu arada Ünal Aysal yönetiminin kasayı tamamen boşaltması üzerine ödemelerde güçlük çeken başkan Duygun Yarsuvat ve ekibi olağanüstü genel kurul kararı aldı..

6 aralık cumartesi günü yapılması planlanan kongrede Duygun Yarsuvat yönetiminin üyelerden ek bütçe talebinde bulunacağı açıklandı..

Öte yandan Galatasaray, milli maç arasının ardından ligde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü..

Florya Metin Oktay tesisleri'nde, milli oyuncularından yoksun çalışan sarı-kırmızılılar gruplar hâlinde fiziksel çalışma gerçekleştirdi..

Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldı..

Galatasaray’da hazırlıkların yarın sabah idmanıyla süreceği açıklandı..