Haberler

Galatasaray’dan Flaş Karar!

Haber Tarihi: 24 Kas 2014

Galatasaray’dan Flaş Karar!

Galatasaray’da her geçen gün sular biraz daha gerilirken, futbol takımının ise aldığı son mağlubiyet ile birlikte teknik direktör Cesare Prandelli eleştiri oklarının yine hedefindeydi. Sahaya çıkarttığı 11 ve Sneijder’in yedekte oturması taraftarları çileden çıkarttı ve yenilgi sonrası tribünlerden Prandelli istifa sesleri yükseldi.

Maç sonrası ise Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak’ta Prandelli ile özel bir görüşme yaptı ve adeta hesap sordu. Ali Dürüst, “Elinde bir kozun varsa sahaya süreceksin. Elindeki silahını neden kullanmayacaksın?  Yenilgi futbolda var. Yenilebiliriz ama böyle kötü ve ezik oynayarak değil. Biz Galatasaray'ız” diyerek Prandelli’ye çıkıştı.

Prandelli’nin ise Trabzonspor maçının kadrosu ve yenilgi hakkında izahat verdiği ve Sneijder’i Hollanda maçından yorgun dönmesi nedeniyle oynatmadığını söylediği öğrenildi.

Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak’ın görüşme sonrası futbolcularla bir araya geldiği Prandelli’nin açıklamalarını izah ettiği ve yola devam kararı aldıklarını ilettikleri öğrenildi. Ayrıca ikilinin futbolculardan Avrupa Ligi için en önemli maç olan Anderlecht maçını kazanmalarını istediği öğrenildi.