Haberler

Galatasaray'a yeni sponsor

Haber Tarihi: 18 Ara 2014

Galatasaray'a yeni sponsor

Daha önce Türk Hava Yolları ve Huawei şirketiyle sponsorluk anlaşması imzalayan Galatasaray yeni bir sponsor daha buldu.

Enerji şirketi Lukoil ile sponsorluk konusunda anlaşan Galatasaray, Ali Dürüst ve Abdurrahim Abayrak yönetiminde sözleşme imzaladı.

Yapılan bu anlaşmaya göre Lukoil kartı alan Galatasaray taraftarları indirimli olarak şirketin akaryakıt istasyonlarından yakıt alabilecekler. Sponsorluk anlaşmasına Galatasaray adına Sportif A.Ş yöneticisi Ali Dürüst ile Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak katılırken Lukoil yöneticisi Alexander Terletskıy de yer aldı.

Sponsorluk anlaşması töreninde sözü ilk olarak Ali Dürüst aldı. Yapılan açıklamalar şöyle:

"Taraftarlarımızın alışverişi karşılığında yüzde 4'lük iskonto elde edecekler bunun bir bölümü de kulübümüze gelir olarak dönecek. Bu 5 yıllık anlaşma ile taraftarlarımızın kulübümüze sahipleneceklerini, katkı vereceklerini düşünüyorum. "

ALBAYRAK: "EN FAZLA KART BİZİM TARAFTARIMIZDA"

"Bu kartı kullanan direk yüzde 4 indirim ve kulübümüz artı yüzde 2 para kazanacak. Bu ciddi bir rakam olabilir. Taraftarlarımıza tavsiye ediyorum hepsi bir Lukoil kartı alsın. Hem kendileri hem kulübümüz kazanacak. Toplamda satılan kartın yüzde 40'ı Galatasaray Taraftarı, aynı Pasolig kartında olduğu gibi uzak ara öndeyiz. Ama daha da artmasını hedeflemeliyiz"

"TELLES'E TEKLİF VAR AMA SATMAYACAĞIZ"

Bu arada önemli hiçbir futbolcularını satmayacaklarını söyleyen Albayrak, Telles'e resmi teklif aldıklarını fakat bu oyuncuyu vermeyeceklerini söylerken; "Şampiyonluk hedefimizden hiç sapmıyoruz" dedi.

ALEXANDER TERLETSKIY: "GALATASARAY İLE İŞBİRLİĞİMİZ ARTACAK"

"Lukoil Dünya'nın en büyük enerji devi. Enerji devleri arasında İlk onda yer alıyor. Dünyada 36 ülkede faaliyetimiz var. Türkiye'de bu 36 ülkeden biri. Lukoil olarak petrol arama çalışmalarımız ve toplam 9 rafinerimiz var. Türkiye bizim için stratejik bir ülke. Şu anda Türkiye'nin akaryakıt tedarikinin yüzde 10'unu biz karşılıyoruz. Tüm Dünyada saygın bir yeri olan Galatasaray Kulübü ile de ortaklık anlaşması yaptık. Galatasaray ile işbirliği anlaşmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Hem biz hem Galatasaray ayrıca taraftarlar da kazanacak. Bu işbirliği kulüp için önemli bir nakit akışına neden olacak. Şirketimiz için yeni müşteriler kazanacak taraftarlar da indirim alacak. Bu ilk adımdır işbirliğinde. Avrupa'da önemli liglerde birçok takımı destekliyoruz. Ayrıca basketbol takımı için de kulüp yönetimi ile görüşmeler halindeyiz. "