Haberler

Galatasaray'da Devler Ligi Hazırlıkları

Haber Tarihi: 20 Eki 2014

Galatasaray'da Devler Ligi Hazırlıkları

Derbi maçta ezeli rakibi Fenerbahçe’yi deviren Galatasaray, gözünü Borussia Dortmund ile oynayacağı maça çevirdi. Cim-bom, Şampiyonlar Ligi D grubu 3’üncü maçında Alman temsilcisi Dortmund’u yenerek iddialı konuma gelmek istiyor.

Geride kalan iki karşılaşmada, Anderlecht ile berabere kalan Arsenal’a ise kaybeden sarı-kırmızılılar derbi maçın da verdiği moralle galibiyet hedefliyor.

22 Ekim Çarşamba günü Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak dev maç saat 21:45’te başlayacak.

Galatasaray'la Dortmund arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının hakemi de belli oldu. UEFA, bu önemli mücadeleye İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Antonio Miguel Mateu Lahoz’u görevlendirdi. Lahoz'un yardımcılıklarını ise Pau Cebrian Devis ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak.

Bu arada teknik direktör Cesare Prandelli, Dortmund ile oynayacak Şampiyonlar Ligi maçında kadroda yine değişikliğe gidecek.

Savunmanın sağına Tarık Çamdal’ı çekmesi beklenen İtalyan teknik direktörün sol kanatta ise Alex Telles’i görevlendirmesi bekleniyor.

Orta üçlüde Selçuk ve Melo’dan vazgeçmeyecek olan Prandelli’nin Dzemaili’nin yerine Hamit Altıntop’u hazırladığı gelen bilgiler arasında.

İleri üçlüde ise, solda Snejder, orta Burak Yılmaz’ın yerleri garanti.

İtalyan hocanın kafasını Olcan’ın inişli çıkışlı grafiği karıştırıyor.

Fenerbahçe karşısında etkisiz kalan Olcan’ın yerine ise şu an itibarıyla idmanların formda ismi Bruma en yakın aday.

Prandelli’nin maç gününe kadar bu mevki için bekleyeceği ve son kararını 22 Ekim’de vereceği kaydedildi.