Haberler

Galatasaray'da Kavga!

Haber Tarihi: 31 Eki 2014

Galatasaray'da Kavga!

Galatasaray’da iç savaş erken başladı. Duygun Yarsuvat yönetimine girmeyen ancak Sportf A.Ş.’nin başına getiriler Ali Dürüst, diğer yöneticilerin tepkisini çekti. İddiaya göre bu durumdan hoşnut olmayan bazı yöneticiler, istifa kararı aldı.

Galatasaray’da Kavga Erken Başladı!

Deyim yerindeyse yönetim içinde kazan kaynıyor. Ünal Aysal’ın ardından başkanlık koltuğuna oturan Duygun Yarsavut’ı zor günler bekliyor. Nedeni ise son günlerde yaşananlar. Şimdi o çok konuşulan yönetim içinde şimdiden çatlağa yol açan gelişmelere bir göz atalım;

Başkan Duygun Yarsuvat'ın yönetime girmeyi reddeden ama Sportif A.Ş.'nin CEO'luğuna getirdiği Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile Florya'ya çıkarma yapması, diğer yöneticilerin canını sıktı.

Yarsuvat'ın takımla yediği yemek öncesi Prandelli ile yaptığı konuşmada da Dürüst'ün de olması bazı yöneticilerce "Ali bey hem yönetime girmiyor. Hem de 2 numara gibi davranıyor. Uzaktan elini taşın altına sokmak da bu olsa gerek" diye eleştirildi.

Yaşanan bu durumdan yeni yönetimde yer alan isimlerin huzursuz olduğu, Ali Dürüst’ün ön planlarda olmaya devam etmesi halinde istifaların gelebileceği de ileri sürüldü.

Devir Teslim Töreni Yapılmıyor!

Başkan Duygun Yarsuvat, Sportif A.Ş. CEO'su olarak Ali Dürüst'ün görevlendirildiğini, kulüp içinde duyurdu. Eski CEO Lütfi Arıboğan ile Ali Dürüst'ün arasının olmaması nedeniyle devir teslim töreni yapılmayacak.

Dürüst, Futbol A.Ş.'de Mete Başol, Refik Arkan ve Celal Gürcan'ı da yanına alması bekleniyor.

Adnan Öztürk’ün de, yapılan teklifi değerlendirdiği ifade edildi.