Haberler

Galatasaray'lıları Kızdıracak Gelişme!

Haber Tarihi: 11 Ara 2014

Galatasaray'lıları Kızdıracak Gelişme!

Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray’lı taraftarları kızdıracak şok bir girişime imza attı. 3 Temmuz sürecinde yaşananlara adeta misilleme yapan Sarı-Lacivertli taraftarlar, Galatasaray'ın küme düşürülmesi yönünde UEFA'ya talepte bulundu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yeni bir savaş başlıyor.

Ezeli Rakipler Karşı Karşıya!

İki ezeli rakibin taraftarları bir kez daha karşı karşıya geldi. Sebebi ise Galatasaray'ın aşırı borçları…

Hatırlanacağı gibi 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin ceza alması ve küme düşürülmesi için sarı kırmızılı taraftarlar UEFA'yı mail yağmuruna tutmuştu.

Şimdi İse Roller Değişti.

Fenerbahçe’lilerden UEFA'ya Şikayet!

Bu kez Fenerbahçeli taraftarlar, mali anlamda büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray'ın Avrupa kupalarına alınmaması ve Spor Toto Süper Lig'den küme düşürülmesini istiyor.

Sosyal medyada örgütlenen sarı-lacivertli taraftarlar bu konuyla ilgili sayfalar açıp UEFA’ya gönderilecek metnin İngilizceye çevrilmiş halini paylaşmaya başladı.

Fenerbahçe taraftarlara bu konuyla ilgili çok ciddi bir örnek de gösteriyor.

Şok Eden Rangers Örneği!

Sarı-Lacivertliler'in emsal gösterdiği kulüp İskoçya'nın dünyaca ünlü kulübü Glasgow Rangers...

Hatırlanacağı gibi Glasgow Rangers mali sıkıntıları sebebiyle UEFA'nın yaptığı uyarılar üzerine İskoçya futbol federasyonu tarafından 3 alt lige düşürülmüştü.

134 milyon Pound borcu nedeniyle 2012 yılında küme düşürülen Rangers'ı örnek gösteren Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray'ın bugünkü borcunun bu rakamdan kat be kat yüksek olduğuna dikkat çekiyor.

Galatasaray'ın Borcu 4 Kat Fazla!

Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat'ın son mali kongrede açıkladığı 1 milyar 428 milyon liralık borç ise günümüzde yaklaşık 400 milyon Pound'a denk geliyor.

Fenerbahçeli taraftarların bu girişimi sosyal medyada bir hayli ses getirdi. UEFA'ya gönderilen bu maillerin Galatasaray'ın başına iş açıp açmayacağını ise zaman gösterecek.