Haberler

HDP Türk Bayrağı yan yana

Haber Tarihi: 23 Ara 2014

HDP Türk Bayrağı yan yana

Dün başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Hdp heyeti bir araya gelmiş ve ''çözüm sürcinin hızlanacağı hatta yeni sürece girildiği söylenmişti.Ancak kafalar karışık. Çünkü net olarak yapılan açıklama yok.Söylenenler üstü kapalı ifade ediliyor.Ayrıca pkk yandaşları olay çıkarmaya devam ediyor.Bu durum da kafaları iyiden iyiye karıştırıyor.

Önce Türk bayrağının yanına pkk flaması ve abdullah öcalan'ın postei asılmıştı.Şimdi de Hdp atürk ile öcalan posterini yan yana astı.

Dün başbakan yardımcısı yalçın akdoğan ile hdp heyeti görüşmüş ''çözüm süreci yeni aşamaya girildiği açıklanmıştı.Çözüm süreci görüşmeleri olumlu geçtiği açıklansa da terör örgütü pkk boş durmuyor.Hergün yeni bir olay çıkartıyor.Buna örnek tunceli'den geldi. Terör örügüt yandaşları şehir merkezinde zırhlı araca molotof kokteylileri ile saldırıda bulundu gözü dönmüş göstericiler aracı moltof yağmuruna tuttu... Polisin canını hiçe saydı Öte yandan adana'dan bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş kareler kameralara yansıdı.Hdp kongresinde terör örgütü lideri abdullah öcalan ile atatürk'ün posteri yan yana asıldı.