Haberler

Hacıosmanoğlu bombaladı!

Haber Tarihi: 4 Kas 2014

Hacıosmanoğlu bombaladı!

Gündeme dair çarpıcı ifadeler kullanan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor tarihinin en iyi kadrosunu kurduk. Ama hala olmadı. Olması için çalışıyorum. Bu kadro bugün zirvede olmalı" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu şunları söyledi: 

"Trabzonspor tarihinin en iyi kadrosunu kurduk. Ama hala olmadı. Olması için çalışıyorum. Bu kadro bugün zirvede olmalı. Oyuncularımıza bir lira borcumuz yok. Benim yaptıklarımı bugüne kadar kimse yapamadı. Bu kadroya saygı duyulmasını istiyorum. Sadece yaşlı olarak Cardozo’yu aldık. Hocamızla her şeyi konuşuyoruz. Antep maçında 4 pozisyon var dördü de gol oldu. Rakip tek müdahalesiz gelip gol attı. Eğer Antep ve Akhisar maçlarında 3’er puan alsaydık yine şampiyonluğun en büyük adayı bizdik.”

“Mustafa saygı duymadı”

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı kalmalarını değerlendiren Hacıosmanoğlu, “Takımda Bosingwa’nın en çok sevdiği oyuncu Mustafa Yumlu’ydu. Bosingwa iki maçta sahaya kaptan çıktı ve çok iyi oynadı. Aynen devam edelim istedik. Mustafa buna saygı duymadı. Aslında ondan futbol öğrenmeli ve bugüne kadar da Bosingwa ona futbol öğretti. Ben kaptan çıkmadım diye oynamıyorum anlayışını asla kabul etmem" diye konuştu.

Kafkas ve Akçay'ı kim gönderdi?

Hacıosmanoğlu, görevi bırakan teknik direktörler hakkında da net konuştu:

"Tolunay Kafkas’ı ben göndermedim. Tercihim Mustafa Akçay'dı. Bu kararımı da 3 ay önce açıkladım. Akçay’ı da ben mi gönderdim? Devre bittiğinde istifa etti kabul etmedik. 2 hafta sonra bizi ortada bıraktı. Ben kimseyi göndermedim.”

“Karşılığını almadan gitmem”

Yönetimi oluştururken hata yaptığını belirten Hacıosmanoğlu, "Mücadelemin karşılığını alacağım, benim kalbim temiz. 24 saat bu kulüp için çalışıyorum, bunun karşılığını almadan gitmem. Yönetime sokaktan adamlar aldık, hata yapmışız. Konuşanlar gelsinler benimle halkın içerisinde gezsinler. Ben bu düzenin başkanı olursam Allah bana nasip etmesin dedim, bu düzeni değiştireceksem bana nasip etsin diye dua ettim” şeklinde konuştu.

“Passolig falan hikaye!”

Avni Aker'in boş kalmasına değinen Hacıosmanoğlu, "Sadece Avni Aker değil diğer bütün statlarda seyirci yok. Arena’ya, Olimpiyat'a bakın. Takım futbol oynarsa stat dolar. Passolig falan hikaye! Geçen yıl Fenerbahçe maçında 22 bin seyirci vardı, 300 bin TL hasılat yaptık. Bu sene 12 bin seyirci vardı 600 bin TL hasılat elde ettik. Takım takır takır oynarsa stat dolar. Her şey oyuna bakıyor" değerlendirmesinde bulundu.