Haberler

Hagi İnter’e mi Gidiyor!

Haber Tarihi: 25 Eki 2014

Hagi İnter’e mi Gidiyor!

Galatasaray’ın efsana oyuncusu Gheorghe Hagi’nin 16 Yaşında ki oğlu Ianis Hagi için, İtalya’nın güçlü ekibi İnter’in devrede olduğu ve yakın zaman transferi gerçekleştireceği konuşuluyor.

Son yıllarda büyük düşüş içinde olan İtalyan devi Inter çareyi gençlerde buldu. 2009-2010 yılında Sneijder’li kadrosuyla şampiyonluk yaşayan takım, bu sezondan sonra düşüşe geçmiş ve en son geçtiğimiz sezonu beşinci sırada tamamlamıştı. Bu sezona da parlak bir başlangıç yapmayan Inter kulübünde Onursal Başkan Moratti’de istifa edince, kulüp yeni oyuncular arayışına girdi.

Ve İlk Hedef Hagi

Kötü gidişattan kurtuluşu gençlerde bulan kulüp ise ilk hedef olarak Doğu Avrupa pazarına yöneldi. Milano ekibinin, Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi’nin 16 yaşında ki oğlu Ianis Hagi’yi gündemine aldığı belirtildi. Geçtiğimiz transfer döneminde Galatasaray ile de adı anılan Ianis, sürati, şutları ve adam eksiltme özelliğiyle babasına benzetiliyor.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’da geçtiğimiz sezon ki bir demecinde Ianis Hagi’yi takımda görmeyi çok istediğini söylemiş, buna karşılık genç yetenekte seve seve babasının efsane olduğu takımda oynayabileceğini söylemişti.

Ianis Hagi şu an babası Gheorghe Hagi’ye ait olan Viitorul Constanta Akademisi'nde futbol yaşantısına devam ediyor.