Haberler

Hakan Ünsal Terim'i Bombaladı!

Haber Tarihi: 14 Kas 2014

Hakan Ünsal Terim'i Bombaladı!

A Milli takımın aldığı başarısız sonuçlara eski milli yıldızlar tepki gösterdi. Fatih Terim’le birlikte UEFA kupasını kaldıran Hakan Ünsal ve gurbetçi Yıldıray Baştürk’ün eski hocalarına sert sözler söyledi. Bu arada üst üste aldığımız başarısız sonuçlar 2018 dünya kupası öncesi önemli bir tehlikeyi de beraberinde getirdi. 3’üncü torbada son sırada olan Türkiye toparlanamazsa, kuraya 4’üncü torbadan girecek.

Fatih Terim’e eski öğrencileri isyan bayrağını açtı. Önce UEFA kupasını birlikte kaldırdıkları Hakan Ünsal, ardından gurbetçi Yıldıray Baştürk…

İsyanın nedeni ise A milli Takım’ın son dönem yaşadığı başarısızlık. Hakan Ünsal Hürriyet gazetesindeki köşesinde Fatih Terim için adeta zehir zemberek sözler kaleme aldı.

İşte o yazı:

"Değişim Gerekiyorsa Fatih Hoca Kendisinden Başlatsın"

"Milli takımımızla alakalı yakın vadede bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Çünkü oyuncularımız belli, kadromuz belli. Eğer bir değişim yaşanması gerekiyorsa ki gerekiyor, bunu Fatih hocanın kendisinden başlatıp, sonrasında milli takıma ve ülke futboluna yansıtması lazım. Çünkü bu işi yapması için getirildi ve beklenen o.

Hakan Ünsal’ın bu çıkışının ardından, Fatih Terim’e bir eleştiri de eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk’ten geldi.

Yıldıray Baştürk eski hocası Terim’i gurbetçiler üzerinden vurdu. Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’nun A Milli takıma çağrılmamasının büyük bir hata olduğuna dikkat çeken Yıldıray Baştürk eski hocası Terim’i hem eleştirdi hem de uyardı;

“Türk Futbolu Adına Durum Çok Kötü”

“Türk futboluna zarar veren bir gelişme. Hata bence orada başladı. Olay küçümsendi. Ömer, Hakan ve Hakan’ın babasının açıklamalarını beklemiyordu Fatih hoca. Belki bugün yanlış yaptığını biliyordur. Ömer ve Hakan’ı kadroya almamak Fatih hocanın kararı... Kuvvetli kalmak adına ‘Benim çağırdığım futbolcu kampa gelmeli’ mesajı vermek istiyor. Bu bir şekilde cezalandırma. Ay Yıldızlı takımda başarı olmadığı sürece, gurbetçilerin Almanya’yı değil de Türkiye’yi tercih etmesi bundan sonra zor. Gurbetçilerin, Milli Takım’a bakışını, imajını değiştirmek lazım. İyi çalışma yok. Türk futbolu adına kötü bir durum. Bu nasıl giderilecek, esas mesele bu.”