Haberler

Halilhodzic’ten Konuşulacak Sözler!

Haber Tarihi: 8 Eki 2014

Halilhodzic’ten Konuşulacak Sözler!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yayıncı kuruluş Lig TV'de yayınlanan "Pazartesi Gecesi Futbolu" programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Karabük yenilgisi sonrası hiç uyumadığını belirten Boşnak hoca, " Karabük maçının önemi büyüktü. Çok çalıştık. Başkanımız soyunma odasına geldi, hatta primi ikiye katladı. Ama sonuçta ortaya böyle bir manzara çıktı. Takımım elinden geleni yapmadı sahada. Bunları görememek benim için ihanettir. Maçtan sonra oyuncularla konuşmadım, çarşamba yapılacak ilk idmanda konuşacağım” dedi.

Cezayir’deki başarının sırının uzun süreli çalışmanın olduğunu ifade eden Halilhodzic, “Cezayir ile 3 yıllık bir çalışma yaptık ve Dünya Kupası'na öyle katılmıştık. O nedenle başarı geldi. Trabzonspor ile sadece 1 aylık çalışma ile lige başladık. Elimde sihirli değnek yok. Takımı % 90 yeniledik. Yenileme süresi geç oldu. PSG'de de kötü başlamıştım ve aynı sezon Fransa Kupası'nı aldım, ligi 2. sırada bitirdik. Herkes çok sabırsız, ben de öyleyim. Çok çalışıyoruz. Fakat biraz daha zamana ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Yapılan transferlere de değinen Boşnak çalıştırıcı, “Transferlerin hepsine etkim oldu diyemeyeceğim ama özellikle Belkalem ve Medjani bedelsiz geldiler. Ben burada olmasam bu seçenekler ortaya çıkmayabilirdi. Yabancı sınırıyla da uğraşmamız gerekti. Göndermek istediğimiz oyuncular alçakça şantaj yaptılar. Yani transferlerimiz çok aceleye geldi. Belki hata yaptık bunu zamanla göreceğiz” şeklinde konuştu.

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Halilhodzic: "Maçtan sonra kendime; 'Vahid burada ne yapıyorsun?' dedim" ve "Başkan 'Yolları ayırmalıyız' derse, oturur yemek yeriz. Hesabı kim öder bilmem ama arkadaşça yollar ayrılır" dedi.