Haberler

Hamzaoğlu'ndan maç sonu açıklamaları

Haber Tarihi: 17 Ara 2014

Hamzaoğlu'ndan maç sonu açıklamaları

Galatasaray'ın yeni teknik patronu Hamza Hamzaoğlu dün oynanan Barçova Yaşamspor maçından sonra önemli açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu maçı değerlendirirken kendi futbolcularını da skora rağmen eleştirmesi gözlerden kaçmadı.

Hamzaoğlu;

"Oyuncularımız oyundan keyif almaya başladı ve bizim de onlardan istediğimiz tek şey bu. Balçova Yaşamspor'a saygı duymamız gerekiyordu. Hakemin son düdüğüne kadar ne var ne yok sahaya koymalarını istedik. Birçok arkadaşımız bugün iyi performans sergiledi. Bizim bütün takımın iyi oynamasına ihtiyacımız var. Hepsine teşekkür ediyorum mücadelelerinden dolayı. Skor arka planda, goller de güzeldi. Tebrik ediyorum, Balçova'ya da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

"Pandev fizik olarak iyi değil"

"Pandev'in zaten yetenekleri tartışılmaz. Kadromuzda önemli denecek bir futbolcu. Ancak şu anda fizik olarak iyi olduğunu söyleyemem. Bundan sonraki maçlarımızda belki bize lazım olacak, bilemiyorum süreç neler gösterir. Çalışıyor da, iyi goller attı, ama fizik olarak henüz istediğimiz seviyede değil."

Sinan Gümüş'e övgü

"Sinan gelecekte önemli bir futbolcu olma potansiyeline sahip. Gol atması da iyi oldu onun adına. Oyuna giren, kenarda oturan, bizi televizyondan da izleyen oyuncu arkadaşlarımdan memnunum. Allah razı olsun herkesten."