Haberler

Hamzaoğlu'nun Listesi Ortaya Çıktı!

Haber Tarihi: 23 Ara 2014

Hamzaoğlu'nun Listesi Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz yıllarda tecrübeli oyuncuların yanı sırada Türk ve Yabancı genç yıldız adaylarını da transfer eden Cimbom’da devre arası sürpriz transferler gerçekleşebilir. Kadrodaki bir çok oyuncusunu elden çıkartmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Avrupa ve Türkiye’den bir çok oyuncuyu listesine almış bulunmakta.

Devre Arasında Galatasaray’da Bomba Transferler Geliyor!

Özellikle geleceğe yönelik genç yetenekleri ve Türk futbolcuları transfer etmek isteyen yönetim ve Hamzaoğlu’nun gözü öncelikle gurbetçilerde… Almanya ve Türkiye’de bir çok oyuncuyu izlemeye alan Hamza Hoca’nın ekibi ise son raporları hocaya transfer sezonu gelmeden teslim edecek.

İşte Hamza Hamzaoğlu’nun transfer listesi;

9- Muhammet Demir

Forvet hattında Burak ve Umut’a alternatif olabilecek bir yerli arayan Hamza hocanın ilk tercihi olan Muhammet Demir, tekniği ve fiziği ile göze çarpıyor. Transferdeki tek engel ise oyuncunun takımın istediği 5 milyon euroluk bonservis bedeli.

8- Okay Yokuşlu

Fatih Terim zamanında ısrarla transfer edilmeye çalışılan fakat olumlu bir sonuç alınamayan genç orta saha oyuncusu, geleceğin Selçuk İnan’ı olarak lanse ediliyor. Kayserispor ne kadar satmak istemese de oyuncunun ikinci ligde oynamak istememesi transferin gerçekleşme ihtimalini güçlendiriyor.

7- Emrah Bassan

Son transfer dönemlerinin gözde ismi Emrah Bassan, hem sağ hem de sol açıkta ki hızlı oyunu ile Hamzaoğlu’nun dikkatini çekmişe benziyor. Antalyaspor’un küme düşmesi sonrasında ise oyuncunun ayrılması için bir engel gözükmüyor.

6- Uğur Demirok

Son 2 sezondur gösterdiği performansla 4 büyüklerin gündeminden düşmeyen bir diğer isim ise Galatasaray altyapısından yetişip Akhisar’da parlayan Uğur Demirok. Stoper hattına tecrübeli bir isimde eklemek isteyen Cimbom’da, oyuncunun olumlu tavrı transferin gerçekleşmesi için bir ihtimal olarak gözüküyor.

5- Enes Ünal

Bursaspor’un parlayan yıldızı Enes Ünal, Avrupa devleri kadar Türkiye’de de bir çok takımın gündeminde. Geçtiğimiz transfer dönemi Bursaspor’un kapısını çalan Galatasaray, Bursaspor’un net satmayacağız tavrı sonrasında transferde geri adım atmıştı.

4- Kaan Ayhan

Geçtiğimiz transfer döneminde de teklif yapılan ancak Schalke’nin satmaya yanaşmadığı Kaan Ayhan yine Galatasaray’ın gündeminde. Defans hattına alternatif oluşturmak isteyen Cimbom’da Kaan için bu transfer döneminde de görüşmeler yapılacağı konuşuluyor.

3- Tolgay Arslan

Son transfer dönemlerinde adını sıkça Galatasaray ile birlikte duyduğumuz Tolgay, orta sahada ki iki yönlü oyunu ile dikkatleri çekiyor. Selçuk’a alternatif arayan Cimbom oyuncunun peşinde fakat en büyük sorun Hamburg’un oyuncuyu bırakmamak istemesi.

2- Güray Vural

Kanat akınları üzerine oyun kuran bir takım yaratma çabasında olan Hamza Hoca’nın ilk düşündüğü isimlerden birisi eski öğrencisi Güray Vural, hem Süper Lig tecrübesi hem de kanatlarda ki hızlı ve akıcı oyunuyla göze çarpan isim için Akhisar’ın Hamza Hoca’ya zorluk çıkarmayacağı konuşuluyor.

1- Cenk Enver Şahin

Fenerbahçe’nin transferi için nabız yokladığı Başakşehir’in parlayan genç ismi Cenk Enver Şahin, Hamza Hamzaoğlu’nun en yakından takip ettiği ve öncelik verdiği isim.