Haberler

Hamzaoğlu'nun ilk 11'i Derbiye Hazır

Haber Tarihi: 3 Oca 2015

Hamzaoğlu'nun ilk 11'i Derbiye Hazır

Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş derbisine hazır. Kadrosunu büyük ölçüde belirleyen çalıştırıcı 3 puanı almayı istiyor.

İşte Hamzaoğlu’nun sahaya sürmeyi planladığı ilk 11 şöyle;

Kalede tecrübeli isim Muslera olurken , defansta Sabri, Semih, Chedjou ve Alex Telles yer alıyor.Gençlerbirliği maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Chedjou Beşiktaş maçından eksikliğini telafi etmek istiyor.

Genç teknik adam, takım olarak rakip sahada pozisyon alırken, ani gelişebilecek Beşiktaş ataklarına karşı dikkatli olunmasını istedi. Özelikle defansın arkasına yapılan koşular için uyarılar yapan Hamzaoğlu, Sabri ve Telles'in ters kademelerde hata yapmamasını istedi.

Orta sahada cezası biten Melo'nun yanında Selçuk İnan forma giyecek. Melo, Sosa'ya yakın olarak başarılı futbolcunun oyun kurmasını engellemeye çalışacak. Selçuk ise sarı kırmızılıların ataklarını yönlendiren isim olacak.

Hamzaoğlu orta saha kurgusunda sağ ve sol kanat için henüz kararını vermedi. Emre Çolak ve Hamit Altıntop arasında kararsız olan başarılı teknik adam, kararını maç günü verecek. Son haftalardaki artan formuyla Emre forma için bir adım önde görünüyor.

Orta sahanın solundaki ilk tercih sakatlığı geçen Sneijder. Ancak Hollandalı futbolcuda yaşanabilecek bir sürpriz ihtimaline karşı Olcan Adın hazır bekliyor. Hamzaoğlu, Olcan'ın forma giymesi durumunda Alex Telles'i desteklemesini ve Gökhan Töre'nin etkinliğini azaltmak için kademeli olarak defans yapılmasını isteyecek.

Forvet arkasında yine Burak Yılmaz'ın görev yapacağı derbide, Galatasaray adına gol arayacak isim ise Umut Bulut olacak.