Haberler

Hedefteki isim Diego Ribas!

Haber Tarihi: 18 Ara 2014

Hedefteki isim Diego Ribas!

Sao Paulo Kulübü Başkanı Aidar, düzenlediği basın toplantısında yeni sezonda Fenerbahçeli Diego Ribas’ı transfer etmek istediklerini söyledi.

Brezilya'da sezonun sona ermesiyle birlikte kulüpler transfer çalışmalarını başlattı. 2014'ü şampiyon Cruzeiro'nun ardında ikinci sırada tamamlayan Sao Paulo, yeni sezonda yeni isimlerle kadrosunu takviye ederek tekrar ve daha güçlü bir şekilde şampiyonluk yarışına gireceğini ilan etti.

Sao Paulo Kulübü Başkanı Carlos Miguel Aidar bir basın toplantısı düzenleyerek, kadroya katmak istedikleri oyuncuları bizzat açıkladı. Fluminense'den Bruno'yu aldıklarını duyuran Aidar, hedeflerinde olan isimlerin de isimlerini sıraladı.

Bir dönem ismi Galatasaray ile anılan, Fluminense'nin sol beki Carlinhos ile anlaştıklarını da belirten başkan, hedeflerindeki diğer isimleri de zikretti. Aidar, Fenerbahçe'nin Brezilyalısı Diego Ribas'ın da listelerinde olduğunu dile getirdi. Yıldız futbolcuyu istediklerini ifade eden Sao Paulo Başkanı, oyuncunun ücretleri nedeniyle ise bu transferin kendileri için kolay görünmediğini de itiraf etti.