Haberler

Hollandalı Efsaneden Volkan'a Ağır Sözler

Haber Tarihi: 29 Eki 2014

Hollandalı Efsaneden Volkan'a Ağır Sözler

Hollada’nın efsane futbolcularından Ruud Gullit, derbide Sneijder’den iki gol yiyen Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’e ağır sözler sarf etti. NOS TV'ye konuşan Ruud Gullit, Sneijder'in de Kuyt gibi milli takımı bırakma zamanının geldiğini söyledi ve "F.Bahçe'ye 30 metreden iki gol atmış. Sıradan bir kaleci bile o golleri yemezdi" diyerek kaleci Volkan’ı eleştirdi.

Uzun rastalı saçlarıyla hatırlanan ve Rijkaard ve Van Basten ile harikalar yarattığı maçlarla futbolseverlerin gönlünde taht kuran Surinam asıllı Ruud Gullit, önceki hafta oynanan G.Saray-F.Bahçe maçını yorumladı. NOS TV'de Studio Voetbal isimli programa katılan Gullit, "Sneijder de Kuyt gibi milli takımı bırakmalı. Emeklilik kararı alması gerek" dedi.

Efsane futbolcuya Wesley Sneijder'in Fenerbahçe maçında 30 metreden iki gol attığı hatırlatıldı. Ruud Gullit bu golleri şu şekilde değerlendirdi:

“Sneijder 30 metreden iki şut attı, ikisi de gol oldu. İki gole baktığımda ancak kalede kimse olmaması halinde gol olacak şutlardı. Sıradan bir kaleci bile olsa bunları çıkarırdı.”