Haberler

IŞİD'den tüyler ürperten infaz görüntüleri

Haber Tarihi: 3 Oca 2015

IŞİD'den tüyler ürperten infaz görüntüleri

IŞİD Rakka'da 13 Sünni aşiret üyesini Esad rejimiyle işbirliği yapmak ve sivil yerleşim bölgelerinde bombalı araç patlatmak suçlamalarıyla infaz etti. O görüntülerde ki görsel efektler de oldukça dikkat çekiciydi.

Yine IŞİD...yine katliam...
Ve yine katliamı şova dönüşten görsellik ve montaj... Cani örgüt IŞİD Suriye'de tüyler ürperten bir infaza daha imza attı. Örgüt Rakka'da 13 Sünni aşiret üyesini Esad rejimiyle işbirliği yapma gerekçesiyle tutukladı.

Görüntüler de Suriyeli rehineler bir evde tek tek kendilerini tanıttı. IŞİD 'li militanların hazırladığı video'da görsel efektler dikkat çekti. İnfaz görüntüleri Hollywood filmlerini aratmayacak şekilde montajlanmıştı. Ardından rehineler araçlara konularak Rakka'nın meydanına getirildi. Binlerce IŞİD destekçisi halk o anları heyecanla film izler gibi izledi. Rehineler önce gözleri bağlı yere tek tek diz çöktürüldü.

İnfaz saati geldiğinde kurbanların gözleri açıldı. Bazı rehinelerin infaz edilmeden önce dua okuduğu görüldü. IŞİD 'li komutanın Allah'u Ekber sesiyle 13 Suriyeli kurşunlanarak infaz edildi.