Haberler

Kızını Döve Döve Öldürdü!

Haber Tarihi: 26 Kas 2014

Kızını Döve Döve Öldürdü!

Bir çocuk doğurabilirsiniz ama şüphesiz bir anne olmak o kadar kolay değil. Bir anne kızını döve döve öldürdü. Sebebi ne biliyor musunuz? Anne diyor ki çocuğum benim özgürlüğümü kısıtlıyordu. Kızı öldü o anne ise hayatının sonuna kadar özgürlük göremeyecek... Bu kararı biz değil alman mahkemeleri verdi.

Çocuğum özgürlüğümü kısıtlıyor dedi kendi yavrusunu kemiklerini kırana kadar dövdü. Yağmur henüz 3 yaşındaydı... Dünya güzeli bu yavrunun hayatı kelebek kadar sürdü. Yağmur acılar içinde hayatını kaybetti

Onun katili öz annesi... Cani anne kızının kafasına vurdu.Minik yağmur fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Ancak annenin vicdansızlığı bitmedi... Kızının dayak izlerini kapatmak için ona makyaj yaptı... Vücudunu morluklar içinde bıraktı. O cani anne için Alman mahkemeleri karar verdi... Almanya'da yaşayan Melek ve Hüseyin Yetiş çiftinin bir yıldır süren davası karara bağlandı... Anne Melek Yetiş'e ömür boyu hapis verildi. Baba Hüseyin Yetiş'e ise çocuğunu koruyamadığı için 4,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Annenin mahkemedeki soğukkanlı duruşu da dikkatlerden kaçmadı.