Haberler

Kadro dışı kalan yıldızlara şok tehdit!

Haber Tarihi: 29 Eki 2014

Kadro dışı kalan yıldızlara şok tehdit!

Trabzonspor’da flaş bir kararla kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’yu bazı yöneticilerin tehdit ettikleri öne sürüldü.

Trabzonspor'da bazı yöneticilerin, kadro dışı bırakılan futbolculara, “Daha fazla demeç vermesinler. Kendilerine hem para cezası keseriz hem de futbol hayatlarını bitiririz" dedikleri iddia edildi.

Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru’nun kadro dışı bırakılmasının ardından Trabzonspor’da önemli gelişmeler yaşandı. Mustafa’nın teknik direktör Vahid Halilhodzic’e “Bu takımın kaptanı benim” tepkisi ve Zeki Yavru’nun da takım arkadaşıyla kavga etmesi sonrasında Bordo Mavili yönetim, çareyi iki ismi kadro dışı bırakmakta bulmuştu. Bu iki isme bazı yöneticilerin sert tavırlarını sürdürdükleri ve ikiliye gözdağı vermeye devam ettikleri ileri sürüldü.

“Futbol hayatlarını bitiririz”

Futbolcuların demeç vermelerinden rahatsız olan bazı yöneticiler, Zeki ile Mustafa’ya menajerleriyle haber gönderdi ve “Eğer konuşmaya devam ederlerse kendilerine hem para cezası keseriz hem de futbol hayatlarını bitiririz. Bir yere de gidemezler, tesislerde sezonu tamamlarlar” sözlerini kullandıkları ifade edildi. Bu sözler şaşkınlık yaratırken, futbolcuların ve menajerlerinin yönetime karşı nasıl bir tavır alacağı merak konusu…

Eski yönetici sahip çıktı

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminden istifa ettikten sonra mevcut yönetime sert eleştirilerde bulunan eski yönetici Engin Kara, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’nun kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak ağır konuştu. Kara, “Mustafa ve Zeki’nin kadro dışı kalmasının sebebi ne kaptanlık ile alakalıdır ne de Belkalem ile tartışmasıdır. O çocuklara hain damgası vuranlar asıl hainlerin önde gidenidir. Kimse onlara hain diyerek milletin önüne atamaz” dedi.