Haberler

Kadroyu Albayrak mı Kurdu!

Haber Tarihi: 1 Kas 2014

Kadroyu Albayrak mı Kurdu!

Galatasaray’da flaş iddia! Kasımpaşa maçının kadrosunu kim belirledi?

Galatasaray - Kasımpaşa maçı öncesi sarı kırmızılı takımın ilk 11’i görenleri hayrete düşürdü. Prandelli’nin kadro tercihi daha maç başlamadan eleştirilirken, bu seçimler hakkında ortaya atılan iddia uzun süre konuşulacak türdendi.

Sarı-kırmızılı kulislere düşen bu iddia gündemi derinden sarstı.

“Galatasaray’da kadroyu artık Prandelli değil, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst belirliyor!”

Galatasaray’ın Kadrosu Şaşırttı!

Galatasaray’ın dün akşam evinde oynadığı Kasımpaşa karşılaşması öncesi sarı kırmızılı takımın kadrosunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Cim-Bom’un Hollanda’lı yıldızı yedekler arasındaydı.

Sezon başında Prandelli’nin gelmesiyle kadro dışı kalan ve 3 ay süren ayrılıktan sonra geri dönen Sabri Sarıoğlu ise takımla sadece 3 idmana çıkmasına rağmen ilk 11’deydi.

Prandelli’nin 11’inde Emre Çolak, Yekta gibi sürprizler de dikkat çekti.

İşte yaşananların perde arkası,

Kadroyu Albayrak ve Dürüst mü Yaptı?

Sarı kırmızılı kulislerden gelen ilk iddia Wesley Sneijder’le ilgili oldu.

Hollandalı yıldızın yedek kalmasını Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün istedikleri öne sürüldü. İddialar bununla da sınırlı kalmadı.

Sarı kırmızılı kulübe yakın kaynakların ifadelerine göre, Sabri Sarıoğlu’nun takıma döner dönmez hemen ilk 11’de yer almasında da işte bu ikilinin kararı etkili oldu.

Albayrak Hoca Gibi Konuştu!

Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın maç sonrası yaptığı açıklamalar da oldukça dikkat çekiciydi:

Bu açıklamalar sosyal medyada, “Takımın teknik direktörü Abdurrahim Albayrak mı oldu?” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Sabri’den Flaş Açıklamalar!

Öte yandan uzun bir aranın ardından a takımdaki yerini yeniden alan Sabri Sarıoğlu kulüp televizyonunda çarpıcı açıklamalara imza attı: “Allah beni bir sabır sınavına soktu ben de bunu kazandım” dedi.