Haberler

Kardeşi bıçakla dükkan bastı!

Haber Tarihi: 14 Oca 2015

Kardeşi bıçakla dükkan bastı!

Ünlü şarkıcı Britney Spears'ın kardeşi Jamie Lynn Spears'ın geçen ay Lousiana'da bir sandviç dükkanında elinde bıçakla kavga etti. Olay görüntüler güvenlik kamerasına saniye saniye takıldı. Görüntülerde Spears, dükkan sahiplerinin üstüne elinde büyük bir bıçakla yürüyor.

Louisiana, Hammond’da bir sandviç dükkânının güvenlik kamerasına takılan görüntülerde, ünlü pop yıldızı Britney Spears’ın kız kardeşi Jamie Lynn Spears, elinde bir bıçakla kavga ederken görülüyor. Britney Spears’ın küçük kardeşi Jamie Lynn, bir dönem çocuk kanalı Nickelodeon’da çocuk yıldız olarak ekranlara gelmişti.

Geçen gerçekleştiği belirtilen olayda, 23 yaşındaki Spears, Pita Pit adlı sandviç dükkânında, elinde büyükçe bir bıçakla kavga ederken görülüyor.

Görüntülerde Jamie Lynn’in arkadaşı dükkânın sahipleriyle hararetli bir tartışma yaşıyor. Spears, ilk önce arkadaşını tartışmanın içinden çekip çıkartıyor. Daha sonra mutfaktan bıçağı kapan Spears dükkân sahiplerinin üzerine bıçakla yürüyor. Jamie Lynn bu sayede tartışmayı bitirip kavgaya dönüşmesini önlerken dükkân sahipleri de polisi arıyor. Polisler geldikten sonra olayın büyümesini istemeyen taraflar şikâyetçi olmazken hiçbir tutuklama da yapılmıyor.