Haberler

Kartal suskunluğunu bozdu

Haber Tarihi: 25 Ara 2014

Kartal suskunluğunu bozdu

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, medyaya yansıyan haberlerden dolayı isyan etti. Sert eleştirilere maruz kalan Kartal, “Adam gibi davranıyoruz, ondan oluyor bunlar” diyerek sert çıktı. İsmail Kartal, gençleri oynatmaya devam edeceğini belirterek, “Bir tanesini kazansak bile önemli” dedi.

Gerek oynana futbol, gerekse tercihler konusunda birçok kişi tarafından eleştirilen ve Fenerbahçelilerin bazılarını mutlu edemeyen teknik direktör İsmail Kartal, tenkitlere sert çıktı.
Altınordu maçının ardından basın mensupları ile kısa süreli bir sohbet toplantısı gerçekleştiren sarı-lacivertli çalıştırıcı, kendisi hakkındaki tenkitleri yorumladı, “Adam gibi davranıyoruz, ondan oluyor bunlar” diye konuştu. Yapılan eleştirilere katılmayan Fenerbahçe Teknik Direktörü, kendi doğrularını uygulamaya devam edeceğini ortaya koydu. Son dönemde görsel ve yazılı medyada sert eleştirilere maruz kalan Kartal’ın gergin vücut dili dikkat çekerken, genç oyunculara yer vermesini de dile getirdi, “Benden başka kim oynatıyor bu gençleri... Bir tanesini kazansak bile önemli” dedi.
En çok eleştirildiği konuların başında Emenike tercihi gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, golcü futbolcusuna desteğini de devam ettirdi.

Emenike’ye destek
Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, SAİ Kayseri Erciyesspor maçında oyundan çıkarken doğruca soyunma odasının yolunu tutan Nijeryalı ile özel bir görüşme yaptı. İsmail Kartal, bu tip durumların her zaman yaşanabileceğini belirterek, “Her forvet bu tip durumlar yaşar. Gol atmakta sıkıntı çekebilirsin. Ama benim sana güvenim tam. Bu durumu birlikte atlatacağız” diyerek oyuncusuna destek verdi.