Haberler

Kartal'da sağ bek sıkıntısı çözülüyor

Haber Tarihi: 12 Kas 2014

Kartal'da sağ bek sıkıntısı çözülüyor

Savunmanın sağında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, sezon başında da istediği Kamerunlu Allan Nyom’u ocakta kiralık, temmuz ayında ise borservisi ile birlikte transfer etmek istiyor.

Özellikle Fenerbahçe derbisinde sağ bekte görev alan Necip’in yaptığı hata, yönetimi eleştiri oklarının hedefi haline getirmişti. Siyah-Beyazlı kurmaylar, bu sorunu çözmek için düğmeye bastı.

İzleme komitesi tarafından belirlenen isimleri tek tek izleyen ekipte bilindiği gibi ilk aday Martin Linnes’ti. Ancak Norveçli oyuncunun kulübüyle sözleşme yenilemesi ve Molde’nin de Beşiktaş’a halen net bir yanıt vermemesi, alternatifleri gündeme getirdi. 

Futbol komitesi başkanı Ahmet Nur Çebi ve dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları tarafından yürütülen çalışmalarda yine sezon başında da ismi gündeme gelen Allan Nyom öne çıktı.

Bonservisi Udinese’de

Bonservisi İtalya’nın Udinese kulübünde olan Kamerunlu sağ bek için girişimlerin başladığı iddia edildi. İspanya’nın Granada ekibinde kiralık oynayan Nyom’un devre arasında Beşiktaş’ta transferi için öncelikle Granada ile görüşülecek. 

İspanyollar’ın transfere onay vermesi halinde Beşiktaş, Nyom’u kiralık olarak renklerine katacak. Sezon sonunda ise Udinese ile bonservis pazarlığına oturulacak.