Haberler

Kartal'dan Bomba Açıklamalar!

Haber Tarihi: 29 Eki 2014

Kartal'dan Bomba Açıklamalar!

Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisinin hazırlıkları bugün basına açık yapılan antrenmanla devam etti. İdman sonrası gazetecilerle sohbet toplantısı yapan teknik direktör İsmail Kartal’ın konuşması sırasında ağzından kaçırdığı bir cümle gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, bugün basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında büyük bir bomba patlattı.

İsmail Kartal’dan Bomba Açıklamalar!

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenman sonrası, teknik direktör İsmail Kartal, sarı lacivertli kulübü takip eden medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Kameraların kapalı olduğu bu anlarda Fenerbahçe’nin geleceğine dönük planlarını anlatan İsmail Kartal, laf arasında ağzından flaş cümleler kaçırdı.

 “Bruno Alves Devre Arasında…”

Sarı Lacivertlilerin hocası, Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kartla büyük tepki çeken Bruno Alves’in devre arasında takımdan gönderileceğini açıkladı.

Kartal, Alves’i göndermeleri durumunda bu bölgeye takviye yapmalarının zorunlu olacağını da sözlerine ekledi.

Derbi Öncesi İddialı Sözler!

Ligde pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçına da değinen İsmail Kartal, “Beşiktaş’ın iyi ve coşkulu bir oyunu var. Biz de Türkiye’nin en iyi takımlarından biriyiz. Zorlu bir mücadele olacak” dedi.

Tecrübeli hoca, “Beşiktaş maçında mağlubiyet olursa ne olur?” Sorusuna ise, “Hiçbir şey olmaz. Yolumuza devam ederiz” şeklinde yanıt verdi.

Bu arada günü tek idmanla geçiren Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Emmanuel Emenike, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz, Mert Günok ve Hakan Cinemre takımdan ayrı özel program uyguladı.

Eksikler Can Sıkmıyor!

Fakat sakatlığı bulunan bu isimlerden egemen korkmaz dışında tüm oyuncuların derbi maça yetişebilecek durumda olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Pazar gününe kadar büyük bir aksilik olmazsa uzun süredir sakat olan Egemen ve cezalı Bruno alves dışında Fenerbahçe’nin derbiye tam kadro çıkması bekleniyor.