Haberler

Kaza sonrası silahlı kavga, 1 ölü

Haber Tarihi: 9 Oca 2015

Kaza sonrası silahlı kavga, 1 ölü

Gaziantep 'te iki aracın çarpıştığı kazadan sonra sürücüler arasında kavga çıktı. Çıkan tartışmada öfkelenen kimliği belirsiz sürücü, tabancayla 16 yaşındaki İbrahim Halil İnanır'ı öldürdü, babası 46 yaşındaki Güli İnanır'ı ise yaraladı.

Olay, sabah saatlerinde merkez Şahinbey İlçesi'nin Akdere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Güli İnanır otomobiliyle lise öğrencisi oğlu İbrahim Halil İnanır'ı okuluna götürüldüğü sırada plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrasında kimliği belirsiz sürücü ile Güli İnanır arasında tartışma çıktı. Öfkelenen kimliği belirsiz sürücü, yanındaki tabancayla baba ve oğluna ateş açmaya başladı. Güli İnanır ve oğlu İbrahim Halil, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, kimliği belirsiz sürücü otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan İbrahim Halil İnanır, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Halil İnanır'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, hastanede tedavisi süren babası Güli İnanır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis, kaçan sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.