Haberler

Kocaman ile göz göze geldi

Haber Tarihi: 29 Oca 2015

Kocaman ile göz göze geldi

Beşiktaş'ın başarılı teknik adamı Slaven Bilic, Konyaspor karşılaşmasında İsmail'e yapılan faul sonrasında Töre gol atınca, Aykut Kocaman ve ekibi hakeme koştu. Bu sırada Konyaspor teknik heyetiyle göz göze gelen Bilic, elini açarak “No foul” (Faul yok) dedi.

Torku Konyaspor-Beşiktaş maçının en kritik anı, 18. dakikada yaşandı. Konyaspor’un faulle kesilen atağının dönüşü, Beşiktaş’ın golü olarak skor tabelasına yazıldı. Bu golün sonrasında yaşanan ilginç diyalog da Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic’in yapısını yansıtması açısından ilginçti.

Djalma'ya yapılan faulden sonra Bilic ile Kocaman bir an göz göze geldi.

Konyaspor’un atağında, Djalma’nın ceza alanında Beşiktaşlı İsmail Köybaşı’na faul yaptığını belirterek, pozisyonu durduran hakem Halis Özkahya’nın verdiği atışı kullanan siyah beyazlılar, topu son olarak Gökhan Töre ile buluşturdu. Bu futbolcunun fazla kullanmadığı sağ ayağıyla yaptığı vuruş ağları buldu ve Beşiktaş deplasmanda öne geçti.

Bilic, isyan eden bir tavırla bakan Kocaman'a, "No foul" dedi ve yüz hareketiyle "Ben ne yapayım, hakem öyle karar verdi" der gibi baktı.

Topun ağlara gitmesiyle birlikte Konyaspor teknik heyeti saha kenarına fırladı. Teknik direktör Aykut Kocaman ile yardımcıları 4. hakeme itirazlarda bulunurken, bir ara saha kenarındaki Slaven Bilic ile göz göze geldiler.

Konyasporluların isyanına hak veren Bilic, onlara bakarak elini yana açtı ve “No foul” (Faul yok) dedi. Bilic’in gole hiç sevinmediği ve kulübeden fırlayarak sevinen yedek oyuncuları da yerlerine gönderdiği dikkat çekti.