Haberler

Krasic, Akhisar'a mı gidiyor

Haber Tarihi: 7 Oca 2015

Krasic, Akhisar'a mı gidiyor

Akhisar Belediyespor'dan  Uğur ve Krasic hakkında açıklama geld. Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Fenerbahçe'de kadroya giremeyen ve devre arası transfer döneminde başka bir takıma gitmesi beklenen Milos Krasic'e Akhisar Belediyespor'un talip olduğu haberi hakkında konuştu.

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yaparak tüm spor kamuoyunun ilgisini çeken ancak ilk devre sonuna doğru kötü sonuçlar alan Akhisar Belediyespor, yollarını ayırdığı Mustafa Reşit Akçay’ın ardından yeni teknik direktör Roberto Carlos’u bekliyor.

Çok iyi bir transfer politikası uygulamak istediklerini ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Takımımız Pazar günü devre arası için Antalya’da kampa girecek, bunun öncesinde yeni teknik direktörümüz Roberto Carlos ile yönetim kurulumuz transfer konusunda bir toplantı yapacaktır. Transfer için yeni teknik heyetin raporunu bekliyoruz” dedi.

UĞUR DEMİROK DEVRE ARASI GİDEBİLİR

Sezon sonunda serbest kalacak olan milli oyuncu Uğur Demirok’a teklif geldiğini belirten Acar, “Uğur Demirok için Galatasaray ve Trabzonspor resmi başvuru yaptı. Bunun için yönetim kurulumuz kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda karar verecektir” açıklamasında bulundu.

Öte yandan bazı basın yayın organlarında Fenerbahçe'de kadroya giremeyen ve devre arası transfer döneminde başka bir takıma gitmesi beklenen Milos Krasic'e Akhisar Belediyespor talip olduğu haberini de yalanlayan Acar “Yönetimimiz tarafından böyle bir girişim olmadı, ancak yeni teknik heyetin böyle bir çalışması olup olmadığını bilmiyorum” dedi.