Haberler

Lider Galibiyet İstiyor!

Haber Tarihi: 1 Kas 2014

Lider Galibiyet İstiyor!

Geçtiğimiz hafta SAİ Kayseri Erciyesspor’a son dakikalarda 3-2 yenilerek taraftarını üzen Kara Kartal kendi sahasında Fenerbahçe’yi devirip hem liderliğini korumak hem de geçtiğimiz hafta ki yenilgiyi derbi galibiyetiyle unutturmak istiyor!

3 haftadır Spor Toto Süper Lig’in zirvesinde olan siyah beyazlılar, liderlik koltuğunu kaptırmamak ve araya puan farkı koyabilmek için derbiyi kazanmak zorunda…

Beşiktaş, geride kalan 7 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 14 puan topladı. Rakip filelere 10 gol atan siyah-beyazlı ekip, kalesinde ise 7 gol gördü.

Olimpiyat’ya Lig Galibiyeti Yok

Vodafone Arena’nın inşaatı nedeniyle maçlarını Olimpiyat Stadında oynayan kara kartal, zemin çalışmaları nedeniyle son maçlarını Ankara’da Osmanlıspor stadında oynamıştı. Olimpiyatta oynadığı hiçbir lig maçında 3 puan alamayan kartal, derbide bir ilki gerçekleştirip Olimpiyat’taki ilk galibiyetini de almak istiyor.

Maçın Hakemi Bülent Yıldırım!

Hafta içinde yapılan açıklamalarda hakemlerin adı sıkça geçerken, Fikret Orman; “Maçın Hakemini Gözleyeceğim” demişti. Buna karşılık Aziz Yıldırım ise “Burası BBG Evi Değil” diyerek farklı bir söylemle Orman’a cevap vermişti.

Yarın akşam oynanacak olan maçta iki ekip arasında ki mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcıları, Ekrem Kan ve Asım Yusuf olacak. Serkan Gençerler'in dördüncü hakemlik yapacağı karşılaşmada ilave hakemler olarak Ali Palabıyık ve Hüseyin Sabancı görev alacak.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak derbi mücadelesi TSİ 19.00’da başlayacak.

Kartal’da Cezalılar ve Sakatların Durumu

Geçtiğimiz hafta ki SAİ Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Gökhan Töre bu maçta forma giyemeyecek. Töre’nin yerine geçtiğimiz hafta 2 gol atarak yıldızlaşan Kerim Frei’nin forma giymesi bekleniyor.

Son olarak sakatlıktan dönen Jose Sosa’nun yarın ki maçta ilk 18de yer alması bekleniyor. Mustafa Pektemek’in durumu ise maç saatlerinde belli olacak. Sakatlığı süren Serdar Kurtuluş ise maç kadrosuna alınmadı.