Haberler

Lider'in Gözü Avrupa'da!

Haber Tarihi: 10 Ara 2014

Lider'in Gözü Avrupa'da!

UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst turu garantileyen Beşiktaş, liderlik maçında yarın İngiliz kulübü Tottenham'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Slaven Bilic, kazanmak istediklerini söylerken; Türkiye Futbol Federasyonunu da bombaladı.

Kartal Liderlik İçin Sahada!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C grubu son maçında, yarın grubun lideri Tottenham'ı konuk edecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak mücadeleyi İsveçli hakem Stefan Johannesson yönetecek.

Beşiktaş Tottenham Maç Hangi Kanalda?

11 Aralık Perşembe günü Olimpiyat Stadında oynanacak maç saat 20.00’da başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak.

Topladığı 9 puanla ikinci sırada yer alan ve 2. tura yükselmeyi garantileyen Siyah-Beyazlılar, 11 puanla zirvede bulunan Tottenham'ı yenerek, C Grubu'nu lider tamamlamayı hedefliyor.

Kartal Gol Makinesinden Yoksun!

Beşiktaş'ta bu önemli maç öncesi en büyük handikap golcü yıldızı Demba Ba'nın yokluğu… Bu sezon Avrupa maçlarında tam 8 golü bulunan Senegalli futbolcu ayak parmağındaki kırık sebebiyle yarın takımdaki yerini alamayacak.

Beşiktaş'ta Demba Ba'nın yanı sıra Mustafa Pektemek, Tomas Sivok, Cenk Gönen, Oğuzhan Özyakup ile Uğur Boral'ın da sakatlıkları bulunuyor. Temsilcimizde ayrıca kırmızı kart cezalısı Atiba Hutchinson da Tottenham karşısında görev alamayacak.

Eksiklerden yana sıkıntılı olan teknik direktör Slaven Bilic'in yarınki maça şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

Kalede Tolga, Savunmada Serdar, Franco, Ersan, Motta, Orta Sahada Veli Ve Necip, Önlerinde Gökhan Töre, Sosa, Olcay, İleride İse Cenk Tosun

Tottenham'ın Da Golcüsü Yok!

Konuk ekip Tottenham ise İstanbul'a yıldız golcüsü Emmanuel Adebayor'dan yoksun geldi. Özel işleri sebebiyle izin ülkesine gittiği açıklanan Togolu yıldız Beşiktaş karşısında oynamayacak.

Öte yandan yarınki maç öncesi Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic ve futbolculardan Ersan Adem Gülüm basının karşısına çıktı. Grubu lider bitirmek istediklerini söyleyen Bilic, lig maçının pazar günü oynayacak olmalarına da tepki gösterdi.