Haberler

Lucescu'dan Şok Galatasaray Açıklaması

Haber Tarihi: 9 Eki 2014

Lucescu'dan Şok Galatasaray Açıklaması

Galatasaray’ın gündeminde olan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu flaş açıklamalar yaptı. Tecrübeli çalıştırıcının Abdürrahim Albayrak’la ilgili sözleri oldukça manidardı.

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu sessizliğini bozdu.

Galatasaray’da, başkan adaylarından Duygun Yarsuvat’ın 25 Ekimde yapılacak kongrede seçim kozu olan Lucescu flaş açıklamalar yaptı.

Ukrayna ekiplerinden Shaktar Donetsk’in teknik direktörlüğünü yapan tecrübeli çalıştırıcı, adının bir kez daha Galatasaray’la anılmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sarı-kırmızılı camiada önemli dostlarının bulunduğunu ifade eden Rumen teknik adam şunları söyledi:

“Evet onlarla sık sık görüşüyorum. İstanbul’a geldiğimde de buluşuyoruz.”

Shaktar ile sözleşmesinin sürdüğüne dikkat çeken Lucescu sözlerine şöyle devam etti:

“Ukrayna’da bazı sıkıntılarımın olduğu inkar edemem. Ancak sezon başında buradan ayrılmam kulübe büyük zarar verecekti. Ancak şimdi şartlar iki taraf için de daha uygun. Yarının ne getireceğini şimdiden kestirmek mümkün değil.”

Mircea Lucescu’nun bu sözleri gelecek tekliflere açık olduğu şeklinde yorumlanırken deneyimli teknik adam asıl bombayı konuşmasının son bölümünde patlattı:

“Abdürrahim Albayrak önem verdiğim dostlarımdan birisi. Çok özel bir insan, onunla birlikte vakit çok kolay geçiyor. Ancak diğer dostlarımı da ondan ayrı tutamam. Hepsinin benim için yeri farklı.”

Alınan bilgilere göre, Lucescu’ya yalnızca Abdürrahim Albayrak’tan değil, Alp Yalman yönetiminden de teklif gitti.

Bu nedenle de Rumen hoca, adeta iki tarafa da mavi boncuk dağıttı.

Öte yandan Galatasaray, Fenerbahçe ile 18 Ekim Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sabah yapılan çalışmada taktik varyasyonlar üzerinde duruldu. Sarı-kırmızılılar yarın yapacağı çalışmayla derbi hazırlıklarına devam edecek.