Haberler

MHP'li başkanın evine silahlı saldırı

Haber Tarihi: 9 Kas 2014

MHP'li başkanın evine silahlı saldırı

Edinilen bilgilere göre, Balcılar'ın Derviş Paşa Mahallesi'ndeki evine, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yada kişilerce pompalı tüfekle ateş edildi.

Saldırının olduğu saatlerde Balcılar’ın, MHP İlçe yönetimi ile birlikte bir akrabasının düğününde olduğu öğrenildi. Eşi Ayşe, çocukları Tuğba, Mehmet Kemal ve Emirhan Balcılar’ın evde bulunduğu sırada gerçekleşen saldırıda kurşunların oturma odasına isabet ettiği belirlendi.

Olayda yaralanan ya da ölen olmazken, görgü tanıklarının ifadesine göre 2 kişi olduğu öğrenilen şahısların yakalanması için güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Kendisinin düğünde olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar, evde eşi ve çocuklarının bulunduğu sırada olayın gerçekleştiğini ifade etti.

Olaya karışan şahısların yakalanmasını isteyen Balcılar, “Kimseye bir husumetim yoktur. Tek üzüntüm çocuklarımın evde korkması ve tedirgin olmasıdır. Emniyet güçlerimiz failleri bulacaktır. Bizim kimseyle bir alıp veremediğimiz yok. Bunu yapanların bir an önce bulunacağını ümit ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte partililer olay yerine gelerek, Balcılar’a geçmiş olsun dileklerini iletti.