Haberler

Meşaleler başlarına bela oldu

Haber Tarihi: 5 Kas 2014

Meşaleler başlarına bela oldu

Alman polisinin, Borussia Dortmund maçında sahaya ve rakip tribünlere meşale ile patlayıcı madde atan Galatasaray taraftarlarını, cinayete teşebbüsten soruşturduğu iddia edildi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’a 4-1 yenilirken; taraftarların sahaya ve birbirlerine attığı meşaleler maçın önüne geçti. Alman polisinin 1500 Galatasaray taraftarını cinayete teşebbüsten soruşturduğu ileri sürüldü.

Dortmund’da yayınlanan Ruhr Nachrichten gazetesi, Alman polisinin 1500 Galatasaray taraftarını cinayete teşebbüsten soruşturduğunu duyurdu. Maçtan önce 1500 Galatasaray taraftarının, Dortmund stadına doğru tezahüratlarla yürüdüğü hatırlatılırken, maçın başlamasına kadar herhangi bir olay yaşanmadığı; ancak karşılaşmanın başlamasından sonra olayların kötü geliştiği belirtildi.

Galatasaray taraftarlarının stat koltuklarını söktükleri hatırlatılırken; Borussia Dortmund taraftarlarına doğru meşaleler fırlatıldığı ifade edildi. Polisin taraftarın bu hareketinden dolayı da cinayete teşebbüs suçlamasıyla soruşturma başlattığı ifade edildi.