Haberler

Menajeri susmak bilmiyor

Haber Tarihi: 9 Oca 2015

Menajeri susmak bilmiyor

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder bilmecesidevam ediyor. Sneijder mi ggitmek istiyor menajeri mi oyun yapıyor yoksa Galatasaray Yönetimi mi bırakmak istiyor henüz netlik kazanmazken ortaya sürkli yeni iddialar atılıyor.İtalyan gazetelerinin manşetlerinde yine Hollandalı futbolcuyla Juventus arasındaki flört vardı. Gazeteler bu kez Sneijder’in menajeri Guido Albers’in sözlerine yer verdi. La Gazzetta dello Sport’un haberinde, İtalyan kulübünün Sneijder transferinde işi sıkı tuttuğunu ancak bu transfer için daha zaman gerektiğine dikkat çekilirken, Sneijder’i Torino’ya getirmek için resmi görüşmelerin başladığı ifade edildi. Haberde görüşlerine yer verilen Sneijder’in menajeri Albers, “İtalya’ya dönmekten mutlu olur ama kulüplerin anlaşmasını beklemek durumundayız. Sneijder, İtalya’ya dönmekten memnun olur çünkü orası, onun en iyi zaferlerini kazandığı yer” dedi. Bu arada NTV’ye konuşan Albers, şu ana dek Galatasaray ile Juventus arasında şu ana dek bir pazarlığın olmadığını söylerken, “Galatasaray’da şu an ödemeler sorunsuz yapılıyor. Ancak ben, Sneijder’in daha önce büyük başarılar yakaladığı İtalya’da oynamasından yanayım” sözlerini sarfetti.

Taraftardan çekiniyorlar

Juventus ile Sneijder’in iletişim halinde olduğu vurgulanan haberde, bu transferin gerçekleşmesi için esas konunun iki kulübün anlaşması olduğu, Sarı-Kırmızılı ekibin Sneijder’i satmak isteyebileceği ancak taraftarının tepkisinden çekindiği aktarıldı. Juventus cephesi de aslında bu transferle ilgili oldukça net görünüyor. İtalyan kulübünün CEO’su Giuseppe Marotta, bahsi geçen 20 milyon Euro’yu ödeme gibi bir durumlarının kesinlikle söz konusu olmadığını ifade etmişti. Siyah-Beyazlılar’ın gözden çıkardığı bedel 5 milyon Euro civarında. Hâl böyle olunca, bu transferin Ocak ayında gerçekleşmesi şimdilik mümkün görünmüyor.

‘O kadar çok istiyorsan...’

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise Juventus’un ısrarının yoğun şekilde sürdüğü bu dönemde, Sneijder’le ilgili net bir konuşma yaptı. Albayrak, “Sneijder bizim çok önemli bir futbolcumuz. Göndermek istemiyoruz ama nee hikmetse menajerleri basına bir şeyler pompalıyor. Juventus neden heyecanlanıyor bilemiyorum. O kadar hevesliysen, Galatasaray’ın hesabına yatırır 20 milyon Euro’yu alırsın” diye konuştu.