Haberler

Meryem Uzerli ve Halit Ergenç Kameralar Önünde

Haber Tarihi: 13 Kas 2014

Meryem Uzerli ve Halit Ergenç Kameralar Önünde

Geçtiğimiz akşam gerçekleşen GQ 'Men Of The Year 2014' ödül törenine Hürrem Sultan damgasını vurdu. Tükenmişlik Sendromu hastalığına yakalandığı gerekçesiyle yayınlandığı dönem tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen yapım “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin başrolunu bırakan Meryem Uzerli yine dizideki eski rol arkadaşı Halit Ergenç’e Yılın Adamı Ödülünü vermek üzere İstanbul’a geri döndü. Uzerli’nin Ödülü Ergenç’in önünde diz çökerek vermesi hem renkli görüntülere neden oldu hemde dizinin sahnelerinin hafızalarda tekrar diriltti. Ergenç'in "Bu ödülü ölen annemin anısına alıyorum' sözleri üzerine Uzerli gözyaşlarını tutamadı.
Rol arkadaşını tutarak kaldıran Ergenç'in de gözlerinin dolduğu görüldü. Tören sonrası gazetecilere açıklama yapan Uzerli, "Halit için Afrika'ya giderim. Ödül vermek için davet ettiler, Halit olduğunu duyunca geri döndüm. Kendimde o gücü buldum ve döndüm. Ocak ayından itibaren Türkiye'ye yerleşeceğim" dedi.
Geceye kırmızı bir elbise ile katılan Uzerli, eski rol arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı