Haberler

Mide bulantılarıyla böyle beşediyor

Haber Tarihi: 4 Oca 2015

Mide bulantılarıyla böyle beşediyor

5 aylık hamile karnı burnunda olan ünlü isim Özgü Namal, mide bulantıları sebebiyle Yoga hocası olan sevgilisiyle ve bebeğin babası Serdar Oral'la hergün yoga egsersizi yapıyorlar.

ÇOCUĞUNUN BABASI YOGA YAPTIRIYOR
2015'te Serdar Oral'la olan ilişkisinden bir erkek bebek dünyaya getirecek olan Özgü Namal'ın ağır mide bulantılarını sevgilisi sayesinde atlattığı öğrenildi. Namal, 'Yetenek Sizsiniz'deki jüri üyesi görevine mide bulantıları yüzünden ara vermiş daha sonra geri dönmüştü.

Yoga ve nefes terapisti olan sevgilisi Serdar Oral'la her gün düzenli olarak egzersiz yapan Namal, bulantılarından kurtuldu.

YOGA VE NEFES EGZERSİZLERİYLE İLGİLENİYOR
Oral; Fethiye'de bohem bir hayat sürüyor, yoga ve nefes egzersizleriyle ilgileniyor. Oral geçtiğimiz kış, özellikle yoga tutkunlarının tercihi olan Ölüdeniz'deki Kabak Koyu'nda kaldı.

SERDAR ORAL'A 4. ÇOCUK ÖZGÜ'DEN
Özgü Namal'ın bebeğinin babası Serdar Oral'ın daha önce iki kez evlendiği ortaya çıktı. Oral'ın ilk eşi Alman Engel Hornhuber'den iki çocuğu, ikinci eşi Pınar Akıncı'dan ise bir kızı var. Oral'ın ilk eşinden olan büyük kızı Dilara Oral, geçtiğimiz günlerde nişanlandı.