Haberler

Milli Takım’da Burak - Volkan Tartışması

Haber Tarihi: 8 Eki 2014

Milli Takım’da Burak - Volkan Tartışması

Türk milli futbol takımında gündemin 1 numaralı maddesi yaşanan şok sakatlıklar.

A milli takımda yaşanan sakatlıklar, futbol kamuoyunun gündemindeki yerini koruyor. Burak Yılmaz ve Volkan Demirel’in aday kadrodan çıkartılmaları ise iki oyuncunun sakatlıkları ile ilgili flaş iddiaları beraberinde getirdi.

Milli Takımda neler oluyor?

Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçları öncesinde tam 6 oyuncunun sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkartılması gündemi derinden sarstı. Kadrodan çıkartılan isimler arasında yer alan Fenerbahçe’li Volkan Demirel ve Galatasaray’lı Burak Yılmaz ise tepkilerin ve eleştirilerin odak noktası oldu.

Hedefteki adamlar: Volkan ve Burak!

Bu eleştirilerin ardından, ligde oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe derbisine 11 gün kala yeni bir tartışma alevlendi. Fenerbahçe cephesi Burak Yılmaz’ı, Galatasaray cephesi ise Volkan Demirel’i milli formadan kaçmakla suçladı.

Volkan ve Burak Milli Takımdan kaçtı mı?

Sezon başında iki ezeli rakibin oynadığı Süper Kupa maçında Volkan – Melo tartışması ve yaşanan tribün olaylarının ardından tansiyon tavan yapmış, iki kulüp arasında demeç savaşı başlamıştı. Volkan ve Burak’a yönelik “Milli Takımdan Kaçıyorlar” eleştirilerinin 18 Ekim’de oynanacak derbi maça nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor.

İki yıldız dev derbide oynayacak mı?

İki oyuncunun derbiye tam olarak hazır olmak için sakatlıklarını bahane ederek Milli Takımdan çıkmak istedikleri iddia ediliyor. Bu iddialar spor kamuoyuna bomba gibi düşerken, iki oyuncunun suçlamalara ne tepki vereceğiyse merakla bekleniyor.