Haberler

Milli Takım’da büyük şok

Haber Tarihi: 9 Eki 2014

Milli Takım’da büyük şok

Euro 2016 elemelerinde çok kritik Çek Cumhuriyeti ve Letonya karşılaşmalarına hazırlanan A Milli Futbol takımı’nda sular durulmuyor. Geçen sene Gökhan Töre’nin milli takım kampında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’a silah çektiği iddiaları farklı bir boyut kazandı. Yaşananlar artık iddia olmaktan çıktı.

A Milli Takımda Gökhan Töre depremi yaşanıyor.

Gökhan Töre krizi büyüyor!

15 Ekim 2013’teki Hollanda maçı öncesi kampta Beşiktaşlı Gökhan Töre’nin milli takımdan arkadaşları, Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak’a silah çektiği iddia edilmişti.

Beşiktaş’ın gurbetçi yıldızının uzun bir süre sonra A Milli Takım’a çağrılması beraberinde büyük tartışmaları getirdi.

Hakan ve Ömer neden Milli Takım’a gelmedi?

Sakatlıklardan fazlasıyla başı ağrıyan teknik direktör Fatih Terim, Bayer Leverkusen’in oyuncuları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın sakatlık raporunu yollayarak milli takıma göndermemesiyle ikinci büyük şok yaşadı.

Fatih Terim hem Hakan Çalhanoğlu’nu hem de Ömer Toprak’ı Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarında ilk 11’de oynatmayı planlıyordu..

Hakan ve Ömer Milli Takım’dan kaçtı mı?

Ancak ne hikmetse Leverkusen’in geçtiğimiz cumartesi günü oynadığı Paderborn maçına ilk 11’de sahaya çıkan iki yıldız, bir anda sakatlanarak milli takımdan affını istedi..

İşte bu noktada yeniden ortaya çıkan Gökhan Töre’nin Hakan ve Ömer’e silah çektiği iddiası bir kez daha gündeme bomba gibi düştü.

Ancak bu olay artık iddia olmaktan çıktı.

Hakan’ın babasından şok sözler!

Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, Hürriyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada silah olayını resmen doğruladı.

Bu konuda Fatih Terim’den açıklama beklediklerini söyleyen baba Çalhanoğlu, “Hoca’nın tüm olanlardan haberi var. Bakın, Fatih Hoca’nın oğluna biri silah sıkmaya kalkmış olsa ne olur? Ben bir babayım. Fatih Hoca’nın aramasını beklerdim. “Bu olayı yatıştıralım” gibi bir girişimde bulunmasını beklerdim. Ancak Fatih Hoca 1 yıldır susuyor. Bu olaydan Milli Takım’ın zarar görmemesi adına sustuk, konuşmadık, aramasını bekledik” dedi.

Fatih Terim’e büyük sitem!

Davranışından ötürü Gökhan Töre’nin kadroya çağrılmaması gerektiğini belirten Hüseyin Çalhanoğlu, “Sonuçta olayın içinde silah var. Bu konular o kadar basit değil. Bu adamın başka şeyleri de var. Gökhan’ı kötülemek istemiyorum ama davranışı yanlış. Benim çocuğum böyle bir şey yapmış olsa önce hesabını ben sorarım, Fatih Hoca’ya bırakmam. Fatih hoca çıkıp açıklama yapmadı, biz buna üzüldük” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Çalhanoğlu, bir başka gurbetçi Nuri Şahin’in de oğlu Hakan’ı desteklediğini sözlerine ekledi.

Fatih Terim şimdi ne yapacak?

Volkan Demirel ve Burak Yılmaz’ın Milli Takımdan kaçtıkları iddiasıyla sıkıntılı günler geçiren Fatih Terim’i bir de Hakan Çalhanoğlu cephesinden gelen bu haber iyice sıkıntıya soktu.

Hüseyin Çalhanoğlu’nun Fatih Terim’i suçlayan bu açıklamalarının ardından gözler A Milli Takım teknik direktörüne çevrildi.