Haberler

Millilere büyük tepki

Haber Tarihi: 14 Eki 2014

Millilere büyük tepki

A Milli Futbol Takımı Letonya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda beklemedikleri bir protestoyla karşılaştı. Bir taraftarın Fatih Terim'e, "Ahımız var hocam. O kadar insanın bu milli takım üzerinde ahı var" sözleri dikkatlerden kaçmadı.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda deplasmanda Letonya ile 1-1 berabere kalan ve oynadığı üç maçta sadece 1 puan alabilen Türkiye A Milli Futbol Takımı, Riga’dan kalkan Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla saat 04.00’te İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi.          

Milli takım havalimanına indiği anda taraftardan birinin, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e, "Ahımız var hocam. O kadar insanın bu milli takım üzerinde ahı var. Şikeden mağdur olmuş bir sürü insan var. Biz bu takımın nasıl taraftarı olalım hocam? Onu söylesenize hocam, lütfen söyleyin. Ben taraftar olarak buradayım hocam, sen yine bize sırtını dönüyorsun. İlla 10 bin kişi mi gelelim hocam" dediği duyuldu.

Başka bir taraftar da Terim’in yanına gidip, "Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin" diyerek moral vermeye çalıştı.

“Aldığınız paralar helal olsun!”   

Futbol Direktörü Fatih Terim'den sonra taraftarlar başta Gökhan Töre olmak üzere Milli Takım oyuncularına da sert tepki gösterdiler. Bir taraftar futbolculara yönelik, "75 milyonu coşturdunuz maşallah. Nazar değmesin. Aldığınız paralar helal olsun. Harbiden gurur duyuyoruz milli gururumuzsunuz. Bir de şey yapın toplanın birbirinizin ağzına silah dayayın. Ondan sonrada gelin bize laf söyleyin öyle yüzümüze bakın öyle" ifadeleri kullandı.