Haberler

Niran Ünsal ateş püskürdü

Haber Tarihi: 14 Ara 2014

Niran Ünsal ateş püskürdü

Şarkıcı Niran Ünsal son zamanlardaki muhafazakar çıkışıyla dikkatleri üstüne çekmişti. Özellikle başörtülü pozu ile çok konuşulan Ünsal, kardeşleri ile yaşadığı diyolagtan ötürü de oldukça gündeme geldi.

Ayşe Arman'la yaptığı röportajda oldukça sert ifadeler kullanan Niran Ünsal, reklam yapıyor iddialarına sert bir dille karşı çıktı. Ünsal'ın bu hali herkesin kafasında soru işareti uyandırdı...

İşte Ayşe Arman'ın röportajından ilgili kısım;

HABİL KABİL KAVGALARI HEPİMİZİN İÇİNDE YARADIR
Kız kardeşin Facebook'ta aleyhinde bir sürü şey yazdı. Neticede kız kardeşin. İnsan ne hissediyor?

Dünyanın varoluşundan beri, Adem'le Havva'nın çocukları Habil ile Kabil'in arasında yaşanan kardeş kavgaları, hepimizin içinde tarihi ve vicdani bir yaradır. Vereceğim cevap sadece budur.

KARDEŞLERİMİ KESİNLİKLE CENAZEMDE İSTEMİYORUM
Kardeşin, duruma, âna ve adama göre değişen bir kadın olarak anlatıyor seni...

Benim döneme göre değişen hiçbir tavrım olmadı. Ben hâlâ bu ülkenin bayrağına, Atatürk'e, dinime, bayrağıma her türlü milli ve dini inancıma bağlı olarak yaşıyorum.

İbrahim benim hem hayat arkadaşım hem can yoldaşım hem eşim hem babam hemoğlum hem arkadaşım. Ben ona hep şey derim, "Seni tanıdığım zamanlarda hiçbirşeyimdin ama şimdi her şeyim oldun!" Benim hayata tutunma sebebim çocuklarım ve eşim. Ailemden hiç kimse hayatta değil artık. İki kardeşim var, ikisiyle de görüşmüyoruz. Onlar da birbirleriyle görüşmüyorlar. Hatta, eşime ve yakın çevreme vasiyet ettim. Çok sade bir tören istiyorum öldüğümde. Ve kardeşlerimi kesinlikle istemiyorum cenazemde. Toprağa verdikten sonra gelirler, kabirde görürler vs. Sanat camiasından da kimseyi istemiyorum.