Haberler

Niran Ünsal ateş püskürdü

Haber Tarihi: 5 Oca 2015

Niran Ünsal ateş püskürdü

Niran Ünsal, kızıyla arası kredi yüzünden açıldı iddialarına, "bu haberi yapanı Allah'a havale ediyorum" şeklinde konuştu. Niran Ünsal: 'Beni vurmaya çalışan herkesin canını yakacağım'Ünlü şarkıcı Niran Ünsal, bir gazete de hakkında çıkan kredi haberlerini yalanlayarak, " Evladımla beni vurmaya çalışan herkesin canını yakacağım" dedi.

Bir televizyon kanalına telefonla bağlanan Niran Ünsal açıklamalarda bulundu. Bir gazetede yer alan 'Niran Ünsal ile kızının arası kredi yüzünden açıldı' şeklindeki haber için, "Bu haberi yapan arkadaşın çok vicdansız olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullanan Ünsal, "Bu haberin arkasında başkalarının olduğunu düşünüyorum" iddiasında bulundu.
Niran Ünsal şöyle devam etti:

"Bu haber kurumsal itibarımızı zedeleyerek ve kişisel haklarımıza saldırarak beni karalamak adına yapılan ahlaksızca ve kirli bir oyun. Asılsız bir iftiradan ibaret. Kamuoyunu tamamen yanıltmaya yönelik bu saldırı ve suçlama karşısında yapacağım tek şey hukuki çerçevede hakkımı aramak. Avukatım tüm işlemleri başlattı. Kızım Hande'ye gelince; Hande benim evladım doğrularıyla, yanlışlarıyla benim evladım. Bu gerçeği kimse değiştiremez. Bizim küs olmamız kimseyi ilgilendirmez. O benim kanım canım. Ayrıca beni özelimle evladımla vurmaya çalışan kim olursa olsun canını yakacağım. Herkes haddini bilecek, haddini bilmeyene de haddi bildirilecek. Geçmişimle ve çocuğumla beni vurmaya çalışan herkesin canı yanacak. Bu işin içinde kimlerin olduğunu çok iyi biliyorum. Zamanı geldiğinde açıklayacağım. Yapılan oyun çok ahlaksızca çok terbiyesizce".

Bu arada, Ünsal'ın kızı Hande'nin gazetedeki haberi yalanladığı ses kaydı da yayınlandı. Ünsal'ın kızı Hande ses kaydında şunları söylüyor:
"Haberi görünce telefon açtım; 'Böyle bir haber yoktur. Bu haber yalandır' dedim ve haberi kaldırdılar. Annemle bu haberden sonra görüşmedim ama annem hakkında 'Beyin ölümü gerçekleşti' gibi söylemlerde bulunmadım. Aramızdaki küslük kimseyi ilgilendirmez."