Haberler

Nouma'dan Olay Tweet!

Haber Tarihi: 3 Kas 2014

Nouma'dan Olay Tweet!

Beşiktaş’ın unutulmaz oyuncularından Pascal Nouma, Fenerbahçe derbisinde paylaştığı bir fotoğrafla gündemi sarstı. Nouma, fotoğrafın altına yazdığı mesajla siyah-beyazlı formayı giyen oyunculara sert göndermelerde bulundu.

Agresif, aykırı çoğu zaman da deli dolu... Ne zaman ne yapacağı belli olmayan adam ancak yıllar geçse de hep Beşiktaş taraftarının sevgilisi. Tarif ettiğimiz isim Pascal Nouma!

Beşiktaş’ın unutulmaz bir o kadar da fenomen ismi. Pascal Nouma Beşiktaş le Fenerbahçe arasında oynanan ve sarı-lacivetli takımın 2-0 kazandığı derbinin sonrasında bir fotoğraf karesi paylaştı.

Nouma’nın sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı fotoğraf karesinde Fenerbahçe’li futbolcular Beşiktaş’ın orta sahasında oynayan Veli Kavlak’ın etrafını sarmış, Meireles de gurbetçi oyuncunun boğazını sıkıyor.

İşte bu kareye Pascal Nouma çok takılmış bir o kadar da öfkelenmiş!

Takipçileriyle paylaştığı fotoğrafın altın ise şu yanıtı yazmış:

"Kendi sahanda oynayacaksın ve üç rakip oyuncu boğazına yapışacak... Bir yerde yanlış var!"

Nouma’nın bu mesajı kısa sürede sporseverler arasında on binlerce kez paylaşılırken, Beşiktaş taraftarı olanlar ise, kendi futbolcularını yerden yere vurdu.

Siyah-beyazlılar futbolculara olan tepkilerini “Nerede eski Pascal dönemindeki arkadaşlık. Oyuncumuzun boğazı sıkılıyor bir diğer oyuncular ortalarda yok” sözleriyle dile getirdi.

Pascal Nouma