Haberler

Nur Bozar olayı netleşti

Haber Tarihi: 17 Kas 2014

Nur Bozar olayı netleşti

İlgili ilgisiz şu anda herkesin gündeminde olan bu yarışmada bulunan yarışmacıların bir anda 'fan kulüpleri' kuruldu. Ekranda yarışmacılar, sosyal medyada ise taraftarlar kıyasıya birbiriyle 'mücadele' ediyor...

Yarışmanın bugüne kadar en büyük 'fan' kitlesine sahip yarışmacısı, Nur Bozar'dı. Ve Nur Bozar geçen hafta cumartesi final bölümünde sürpriz şekilde elendi.
Nur Bozar, inatla gecenin konseptinden farklı bir kıyafet giyip, jürinin karşısına geçti ve "Beni eleyin" dedi.

Ekran başındaki izleyiciler yayındaki bazı boşluklara, bazı cümlelerin yarım kalmasına, sunucu Öykü Serter'in durup dururken ağlamasına, jüri üyelerinin ortada bir şey yokken gösterdikleri tepkilere, birbirleri ile yaşadıkları 'sinir harbi'ne ve en önemlisi fragmanda yer alan bazı olayların neden yayınlanmadığına bir anlam veremedi.

Henüz yarışma sürerken birçok izleyici Twitter ve Facebook'tan neden bazı sahnelerin kesildiğini, tartışmanın nereden çıktığını anlamadığını belirten mesajlar yağdırdı.
Peki gerçekte ne oldu? Nur Bozar niye gitti? Yayınlanmadığı iddia edilen bölümlerde ne vardı?

FAN KULÜPLERİNDEKİ BÜYÜK TARTIŞMA

'Fan'ların kurduğu ve binlerce üyesi olan bir forumda cumartesi gecesinden beri bu tartışma sürüyor. Ve dün forumda yayınlanan bir mektup adeta ortalığı karıştırdı.
Yarışmayı sütüdyoda izlediğini ve Ezgi Baylar'ın fanı olduğunu belirten bir izleyici, şu sıralar internetten forumdan foruma dolaşan binr mektup yayınladı. İzleyici bu mektubu yarışmanın sayfasına da gönderdiğini söyledi.

ÖYKÜ SERTER NİYE AĞLADI?

İşte stüdyoda olduğunu iddia eden izleyicinin anlattıkları ve iddiaları:
"Gecede Nur Bozar o kostümle geldi ve elenmek istediğini söyledi. Öykü 'Bu senin isteğinle olmuyor güzelim. Buna jüri karar veriyor' dedi. Hiç beklemiyorlardı Nur'un bunu yapacağını ve Nur 'Ben gitmek istiyorum. Diskalifiye edin yoksa hergün konsepte uymayan kıyafetle gelirim' dedi. Öykü sen kendini ne sanıyorsun g..lımısın' dedi. Nur 'Lütfen terbiyenizi takının, bana hakaret edemezsiniz, sizin gibi biriyle bu yarışmada kalamam Ayşegül ve diğer yarışmacılarla başedebilirim ama iş yarışmacıları aştı yapım yayın ekibine ulaştı artık yayın arkasına bile güvenmiyorum' dedi.

Ayşegül Nur Bozar'a saldırdı p..lik defolup gideceksin burdan diye senin yüzünden burda ben çok ezildim, halktan hakaretler aldım senin gibi oyuncu bir .... burda olmayacak eleyin şunu ne bekliyorsunuz' daha diye jüriye bağırdı.

Jüriden sadece Uğurkan Erez itiraz etti. 'Bu nasıl birşeydir kardeşim bir insana bu kadar hakaret edilmez, sözleşmem gereği burda olmak zorunda kalmasam bu yarışmada bir dakika kalmazdım. Ayşegül sen nasıl seviyesiz bir kızsın yazık sana. Eniştenin hatrına bu yarışmanın birincisi olabilirsin ama ben hayatım boyunca seni görmek istemiyorum' dedi.
Bu sırada izleyiciler Nur Bozar lehine, Öykü Serter aleyhine tezahürat yaptılar. Öykü Serter ağlamaya başladı ve seyirciler podyuma ellerinde ne varsa atmaya başlayınca yayın kesilip bizi dışarı çıkardılar. Stüdyonun önünde bir süre protesto oldu...."