Haberler

PKK'lı olduğunu söyleyen genç linç edilmek istendi

Haber Tarihi: 8 Oca 2015

PKK'lı olduğunu söyleyen genç linç edilmek istendi

Ağrı'lı bir kişi sosyal paylaşım sitesinden PKK lehine yazılar yazdığı iddia edildi. Bunun üzerine ilçeliler adeta ayaklandı. O kişiyi buldu, öfkeli kalabalık linç etmek istedi. İşte o gergin anlar. 

PKK'lıyım dedi, linç edilmek istendi. Trabzon'da dün gergin saatler yaşandı. Trabzon'un of ilçesinde yaşandı olay. Ağrı nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 22 yaşında ki bir kişi iddiaya göre sosyal paylaşım sitesinde, ''Ben PKK'lıyım, Of'ta yaşıyorum'' diye yazdı. Gencin tahrik edici mesajları üzerine ilçeliler ayaklandı.

Öfkeli kalabalık genci evinden çıkararak sokakta tekme tokat dövmeye başladı. Dakikalarca yerde tekmelenen genç kollarıyla kendini korumaya çalıştı. Sultanahmet'teki bombalı saldırıda şehit olan polisin Trabzonlu olması, grubu daha da sinirlendirmişti. Darp edildikten sonra Ağrı’lı genç Of İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayı öğrenen İlçeliler Emniyetin önünde toplandı.

Emniyete gelen ilçe kaymakamı kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak kalabalığın öfkesi dinmedi. Araya bu kez de belediye başkanı salim sarıalioğlu girdi. Bir süre Emniyet önünde bekleyen kalabalık grup evlerine dağıldı. Ancak PKK aleyhine sert sözler sarf etmeyi sürdürdüler.