Haberler

Pensilvanya'ya mesaj yolladı

Haber Tarihi: 4 Oca 2015

Pensilvanya'ya mesaj yolladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Pensilvanya'ya uzanan konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Aktay Gülen Cemaati'ni hedef alan konuşmasında, "Hizmet hizmet dedik, davaya katkı sağlayacaklar dedik. Ama baktık ki kendilerine hizmet etmeyenleri düşman bellemişler. Halkı salak yerine koyarak kendilerine hizmet ettirmekmiş niyetleri" dedi.
AK Parti Düzce İl Başkanlığı'nın olağan kongresi Akçakoca'da bulunan Sky Tower Otel'de yapıldı. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Grup Başkan Vekili Belma Satır, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı. Kongrede konuşan Yasin Aktay, Pensilvanya'daki bir grubun 'hizmet' diyerek halkı salak yerine koyduğunu öne sürdü. Aktay şunları söyledi:

"Biz siyaseti hakkın emri olarak halkımıza hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Birileri gibi 'hizmet hizmet' deyip topladıkları himmetleri belirsiz amaçlara koşturmadık. Hizmet hizmet dedik, davaya katkı sağlayacaklar dedik. Ama baktık ki kendilerine hizmet etmeyenleri düşman bellemişler. Halkı salak yerine koyarak kendilerine hizmet ettirmekmiş niyetleri."

Hizmet hareketinin elde ettiği paraları Türkiye'nin imajını bozmak için harcadığını iddia eden Aktay, "O hizmet hareketi denilen hareketin elde ettiği milyonlarca doları nerelere harcadığını görüyoruz. Bu paraların büyük çoğunluğunu batıdaki reklam şirketlerine akıtıyor. Türkiye'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ahmet Davutoğlu'nun imajını bozmak için uğraşıyorlar" diye konuştu.