Haberler

Podolski'den transfer açıklaması

Haber Tarihi: 10 Ara 2014

Podolski'den transfer açıklaması

Geçen transfer döneminden beri adı sık sık Galatasarayla anılan Lukas Podolski, transfer sorularına yanıt verdi. Arsenal'in Alman futbolcusu Galatasaray maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadıklarını ifade eden Alman futbolcu, "İlk yarıda çok etkili bir futbol ortaya koyduk ve 3-0 gibi çok iyi bir skor yakaladık. Aslında 4-5 gol atabilirdik" diye konuştu.

İkinci yarı ise oyundan düştüklerini söyleyen yıldız oyuncu, "İkinci devre bizim için iyi geçmedi ama kazandığımız için mutluyuz. Bazı arkadaşlarımız İngiltere'de kaldı ama bugün süre alanlar çok iyi mücadele etti. Ben de 2 gol atarak galibiyette etkili olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

''Transfer zamanı neler olacağını göreceğiz''

Basın mensuplarının sürekli Türk takımlarıyla anıldığı sorusu üzerine, "Şu anda Arsenal ile bir kontratım var. Her zaman böyle transfer haberleri yapılır ama ben takımıma odaklanmış durumdayım. Arsenal'de olduğum için çok mutluyum. Şimdi önümüzde düşünmemiz gereken bir lig maçı var. Ocak ayında neler olacağını göreceğiz" diye değerlendirmede bulundu.