Haberler

Prandelli’de Büyük Tehlike!

Haber Tarihi: 29 Ara 2014

Prandelli’de Büyük Tehlike!

Galatasaray Kulübü Anderlecht maçı sonrasında yollarını ayırdığı eski teknik direktörü Cesare Prandelli’nin sözleşmesini hala feshetmedi. Eğer Prandelli FIFA’ya giderse Cimbom’u büyük bir tehlike bekliyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’indeki Anderlecht maçı sonrasında Prandelli ile yolları ayırmış ve yerine A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu’nu getirmişti. Bu olayın ardından yaklaşık 1 ay kadar bir süre geçmesine rağmen Prandelli konusu Sarı-Kırmızılılarda kapanmış değil. TRT’de yayınlanan bir spor programında ise Prandelli hakkında Galatasaray’ı büyük bir tehlikenin beklediğinin altı çizildi. Takımın başında olduğu Ekim ve Kasım dönemime ait alacakları hala ödenmeyen İtalyan Teknik Adamın külüne bir mektup yolladığı iddia edildi.

İtalyan Konuştu!

Yine TRT’de ki bir programa konuşan Cesare Prandelli, “Galatasaray'la ilişkimi sonlandırdım ancak şu an açıklama yapamam. Çünkü kontratım izin vermiyor. Resmi olarak sözleşmem feshedilince sizinle röportaj yapabilirim. Umarım en kısa sürede sonuçlanır.” Dedi.

Prandelli FIFA’ya Giderse Ne Olur?

İtalyan teknik adamla anlaşılıp gerekli alacakları ödenmez ve sözleşme sorunu çözülmezse Cimbom’u büyük bir tehlike bekliyor olacak. Konuyla ilgili spor hukukçusu Avukat Emin Özkurt, UEFA'nın Fair Play hassasiyetini vurgulayarak, İtalyan teknik adamın Galatasaray'ı şikayet etmesi durumunda, Sarı Kırmızılılar'a Avrupa'dan men kararı çıkabileceğini söyledi.