Haberler

Rakip futbolculara sordu!

Haber Tarihi: 28 Eki 2014

Rakip futbolculara sordu!

Kayseri Erciyes maçında kırmızı kartla oyundan atılan Gökhan Töre’nin “f..k off” dediğini öğrenen Slaven Bilic verdiği yanıtla şaşırttı.

Spor toto süper Lig'de Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş’ı 3-2 yenerken, Gökhan Töre ile Bülent Korkmaz arasında yaşananlar maçın kaderini etkiledi.

Bülent Korkmaz'ın şikayeti sonrası küfür ettiği gerekçesiyle oyundan atılan Gökhan Töre için Slaven Bilic de tepki gösterdi. Maçtan hemen sonra düzenlediği basın toplantısında maçın hakemini sert bir dille eleştiren Bilic, soyunma odası koridorlarında da Kayseri Erciyessporlu futbolcular ile görüştü.

Soyunma odası koridorlarında Kayseri Erciyessporlu futbolcular ile bir diyolağa giren Bilic, Kayseri Erciyessporlu futbolculara "Gökhan Töre, neden oyundan atıldı?" sorusunu yöneltti. Bilic'in sorusuna "Gökhan Töre f... dedi" şeklinde bir cevap veren Kayseri Erciyessporlu futbolculara, Bilic'in verdiği cevap ise oldukça şaşırtıcıydı.

"F... küfür değil ki" diyen Bilic'e Kayseri Erciyessporlu futbolcular, "Türkiye'de küfür" şeklinde bir karşılık verdi ve daha sonra Hırvat teknik adam, rakip futbolcuları tek tek tebrik ederek soyunma odalarına uğurladı.

Öte yandan Beşiktaş karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atan Kayseri Erciyesspor'da 10 bin dolar olarak belirlenen galibiyet primi, başkan Ziya Eren'in soyunma odasına girmesiyle 25 bin dolara yükseltildi.