Haberler

Rudi Voller Bombaladı!

Haber Tarihi: 8 Kas 2014

Rudi Voller Bombaladı!

Milli takımda silah çekme olayının üzerinden 1 yılı aşkın süre geçti fakat dün açıklanan aday kadroda Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak yine yer almadı. Gökhan Töre’nin milli takımda olup,  Hakan ile Ömer’in olmamasına ise, 2 oyuncunun kulübü Bayer Leverkusen’den büyük tepki geldi.

A milli takımımızın Brezilya ve Kazakistan’la oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

28 kişilik milli takım kadrosunda önemli bir eksiklik hemen dikkat çekti. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer toprak yine kadroya alınmadı.

A milli takımda yaşanan silah çekme olayının üstünden 1 yılı aşkın zaman geçti. Gökhan Töre- Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında yaşanan bu rezaletin ardından Hakan ve Ömer neredeyse milli formayı unuttu.

Uzun süredir milli takımda yer almayan Hakan ve Ömer’in Brezilya ve Kazakistan maçlarında da aday kadroda yer almaması ülke gündemini meşgul ededursun, bu konuda en büyük tepki Almanya’dan geldi.

Hakan ve Ömer’in formasını giydiği Bayer Leverkusen takımının sportif direktörü Rudi Völler, iki oyuncunun milli takıma alınmamasıyla ilgili konuştu.

Fatih Terim'in 2 Leverkusen'li oyuncuyu milli takım kadrosuna almamasını yorumlayan Rudi Völler, "Artık bizim bu konuda yapacağımız bir şey kalmamıştır. Her iki tarafın da memnun olacağı bir çözüm üretmeye çalıştık ama olmadı. Bundan sonra Leverkusen olarak yeni bir girişimimiz olmayacak" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Rudi Völler milli takımda Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak cephesinde yaşanan olayların ardından konuşup, "Biz Fatih Terim'i bu konunun çözülmesi için görüşmeye davet ettik, ancak kendisi buna karşılık vermedi"  demişti.